El Bayer Leverkusen venç l’Stuttgart després d’una espectacular remuntada (4-3)

El conjunt alemany, rival del Barça al Grup E de la Champions, aconsegueix els tres punts i se situa cinquè a la Bundesliga

El Bayer Leverkusen, rival del Barça al Grup E de la Champions League, ha vençut l’Stuttgart després d’una remuntada espectacular. Els de Schmidt, que perdien per 1-3 quan corria el minut 60, han aconseguit capgirar el marcador fins al definitiu 4-3, que ha arribat segons abans que es complís el minut 90. Els golejadors han estat Bellarabi, Boenisch, Javier Hernández i Mehmedi. Amb aquesta victòria el conjunt alemany escala fins a la cinquena plaça a la taula classificatòria amb 17 punts (5 victòries, 2 empats i 3 derrotes).

El Barça visitarà el BayArena el 9 de desembre en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup E. Per la seva banda, el Bate Boríssov i la Roma, els altres rivals del conjunt blaugrana, juguen demà els seus partits de Lliga davant del Naftan Novopolotsk i la Fiorentina, respectivament.