El balanç final de temporada dels jugadors cedits pel Barça

El balanç final de temporada dels jugadors cedits pel Barça

Repassem la trajectòria de Halilović, Tello, Montoya i Song un cop acabat el curs

La temporada 15/16 ha finalitzat i els quatre jugadors cedits del FC Barcelona -Halilović, Tello, Montoya i Song- han acabat els seus períodes de creixement fora del Club. El jugador que més ha aprofitat aquest període lluny del Camp Nou ha estat el croat Alen Halilović, cedit durant tot el curs a l’Sporting de Gijón del Pitu Abelardo.

El jove migcampista ha disputat 36 dels 38 partits de Lliga. D’aquests partits, 24 els ha jugat com a titular i 12, sortint des de la banqueta. Halilović ha disputat 2.347 minuts i ha destacat per la seva capacitat de passada i regat. El jove jugador de Dubrovnik va començar sent un fix, però el seu entrenador va acabar optant per utilitzar-lo com a revulsiu al tram final de Lliga. L’Sporting va aconseguir la salvació a l’última jornada de la competició.

Montoya i Tello canvien d’equip

Martin Montoya va marxar cedit a l’Inter de Milà al mercat estival, però durant el gener va tornar a la Lliga espanyola per jugar al Betis. Al conjunt italià Montoya no va gaudir d’oportunitats i només va disputar tres partits al Giuseppe Meazza. Per això, al mercat d’hivern va signar pel conjunt verd-i-blanc. Amb el Betis ha disputat 13 partits a la segona volta, sempre com a titular. Al conjunt de Merino ha jugat a la posició de lateral dret, tot i que també de lateral esquerre. Montoya ha tingut un bon rendiment.

També Cristian Tello va canviar el seu destí de cessió. En la seva segona temporada al Porto va perdre protagonisme -10 partits-, i per això va decidir canviar Portugal per Itàlia. El de Sabadell va signar per la Fiorentina al mercat d’hivern, en què ha estat titular indiscutible. Tello ha disputat 13 partits, 12 dels quals com a titular. A la Sèrie A ha marcat 2 gols i ha repartit 3 assistències jugant tant per la banda esquerra com per la part dreta de l’atac.

El jugador que ha gaudit de menys oportunitats ha estat el camerunès Alex Song. El mig centre africà, cedit al West Ham, ha jugat poc, a diferència de la temporada anterior. Primer, perquè es va perdre set jornades per lesió a l’inici de temporada, i després, en el seu retorn a l’equip, no va aconseguir tornar a entrar en el joc hammer. Song ha disputat 12 partits i no ha tingut gaires minuts al tram final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut