Derrota de la selecció espanyola en l’últim test abans de l’Eurocopa (0-1)

El combinat que dirigeix Vicente del Bosque, amb Sergio, Jordi Alba i Piqué a l’onze titular, no ha pogut superar Geòrgia al Coliseum Alfonso Pérez

La selecció espanyola de futbol ja ha tancat uns dies per ultimar la preparació per a l’Eurocopa. Després dels triomfs contra Bòsnia (3-1) i contra Corea del Sud (6-1), però, els de Vicente del Bosque no han pogut aconseguir el ple de victòries i han perdut contra Geòrgia  per la mínima (0-1), al Coliseum Alfonso Pérez de Madrid.

El sistema de joc defensiu i un gol de Okriashvili al minut 40 han estat suficient perquè els visitants sorprenguessin Espanya, que ha jugat amb els blaugranes Sergio Busquets, que ha rebut un fort cop amb el porter Revishvili, Jordi Alba i Gerard Piqué de titulars. Iniesta ha entrat després del descans, ja amb desavantatge en el marcador, per intentar capgirar el marcador, tot i que la seva visió de joc no ha estat suficient.

Els exblaugranes Cesc, Pedro, Bellerín, Thiago i Nolito, que ha tingut l’última opció per empatar, també han gaudit de minuts en aquest darrer partit abans de l’Eurocopa. Perquè la selecció espanyola debutarà el proper 13 de juny contra la República Txeca, a les 15.00 hores, a l’Estadi de Tolosa.