Deportivo de La Corunya - FC Barcelona: Tornen a somriure, i molt!

Deportivo de La Corunya - FC Barcelona: Tornen a somriure, i molt!

El recital de Suárez –quatre gols i tres assistències– més les dianes de Rakitic, Messi, Bartra i Neymar Jr han permès recuperar les bones sensacions i confirmar la seva candidatura al títol de Lliga

Gols, assistències, bones jugades i molts somriures. El Deportivo i Riazor han pagat la mala ratxa d’un Barça que ha tornat a recuperar el premi al bon joc, amb eficàcia i caràcter. El Barça de les 39 jornades sense perdre s’ha exhibit a Galícia, demostrant que la seva candidatura al títol de Lliga segueix intocable. Tot amb això amb un Suárez que ha ofert tot un recital (pòquer i tres assistències de gol). Messi ha estat precís, Neymar Jr i Rakitic no han fallat davant la porteria i Bartra ha gaudit de la titularitat amb una cavalcada que ha acabat dins l’àrea, amb una rematada de davanter.

Per oblidar els darrers resultats, el millor remei era retrobar-se amb el gol, amb els somriures, allunyar-se de l’infortuni que va patir l’equip, per exemple, contra el València. Amb aquest desig sobre la gespa de Riazor, el Barça ha començat el duel d’aquest dimecres conscient que hi ha una Lliga en joc. Calia anar a per totes des del principi. Una bona combinació del trident finalitzada per Messi ha estat el preludi de la primera diana, als deu minuts de joc. La pilota s’ha dirigit cap a Luis Suárez, que s’ha fet un espai a l’àrea petita i ha rematat davant Manu Fernández. Primer somriure i abraçada amb Neymar Jr.

Bravo i Bartra –amb una bona acció des del terra– han salvat l’equip en els pocs moments en què el Deportivo ha tingut la capacitat per arribar a l’àrea, poc abans que Luis Suárez tornés a demostrar la seva eficàcia davant de porteria. Excel·lent assistència de Messi des de la frontal, de primera i trencant la defensa gallega, i precisa rematada de l’uruguaià al primer pal. Segon somriure i abraçada amb Messi.

S’ha acabat la primera part tenint el domini del joc, sense passar nervis quan falten quatre jornades de Lliga i tot està per decidir-se. I s’ha començat la segona meitat amb la voluntat de sentenciar. Ho ha fet primer Rakitic als dos minuts de la represa, entrant sol dins l’àrea i rematant una centrada del també assistent Suárez. Tercer somriure  i més alegria blaugrana.

L’encert de cara a porteria ha continuat amb un imparable Luis Suárez, que ha tornat ha aprofitar una assistència de Messi per superar a Manu dins l’àrea. I després d’un nou somriure de l’uruguaià s’ha passat al regal que li ha fet Neymar Jr, també dins de la gran. Suárez, rematant en dos ocasions, ha completat el seu pòquer a Riazor. Feliç amb tant gol, el ‘9’ blaugrana ha continuat amb el seu repertori, regalant una diana –i també un somriure més– a Messi, que ha rebut la pilota dins l’àrea per fer el sisè gol de la nit. Encara en faltarien dos.

Marc Bartra, que ha tornat a una titularitat després de quinze partits, ha protagonitzat una de les jugades del partit. Recuperant la pilota al centre del camp i realitzant una explosiva arrencada ha estat capaç de trobar un forat en la línia defensiva i fer un xut creuat que ha acabat al fons de la xarxa. Somriure dels companys d’equip i màxima felicitat per al central de Sant Jaume dels Domenys.

Amb el 0-7 encara hi havia temps per generar un nou somriure. Neymar Jr era la peça del trident que encara no havia pogut celebrar una diana i Suárez ha realitzat la seva tercera assistència de gol. El brasiler ha sabut tenir paciència a l’hora de rematat i, quan Manu s’ha quedat al terra, ha confirmat el vuitè gol blaugrana. L’equip ha tornat a somriure, i molt, en una golejada històrica a Riazor que permet afrontar les últimes quatre jornades de Lliga amb la confiança necessària per revalidar el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut