Croàcia – Espanya: El mig del camp del Barça se cita a Bordeus

Croàcia – Espanya: El mig del camp del Barça se cita a Bordeus

Sergio i Iniesta, amb la selecció espanyola, i el croat Rakitic s’enfrontaran aquest dimarts en la tercera jornada de la fase de grups de l’Eurocopa

Sergio Busquets, Ivan Rakitic i Andrés Iniesta són les tres peces més habituals al centre del camp del Barça. Aquesta temporada 2015/16, Luis Enrique els ha ubicat junts en l’onze titular en fins a 32 ocasions: 19 a la Lliga, 7 a la Lliga de Campions, 2 al Mundial de Clubs, 2 a la Copa del Rei, 1 a la Supercopa d’Europa i 1 a la Supercopa d’Espanya. Els tres futbolistes es veuran les cares en el duel entre Croàcia i Espanya que es jugarà aquest dimarts (21.00 hores, Telecinco) a Bordeus.

Ambdues seleccions ubicades al grup D s’enfrontaran en la tercera jornada de l’Eurocopa, amb la primera i segona plaça en joc. El combinat estatal suma sis punts i Croàcia, quatre. Igual que al Barça, Sergio i Andrés Iniesta són peces fonamentals en el joc de l’equip de Vicente del Bosque, mentre que Rakitic és un dels líders de la selecció croata. El futbolista blaugrana, fins i tot, va ser autor d’un gol en el duel contra la República Txeca (2-2).

En l’altre partit del grup D també hi haurà representació blaugrana. La Turquia d’Arda Turan jugarà a Lens (21.00 hores) contra la República Txeca. Els turcs no han estrenat la seva puntuació i buscaran treure el tercer lloc a la República Txeca i obtenir una hipotètica classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut