Claudio Bravo: “És un privilegi jugar la final contra companys”

Claudio Bravo: “És un privilegi jugar la final contra companys”

Abans que Xile i Argentina es juguin la Copa Amèrica, el porter i capità xilè ha assegurat que és moment de “gaudir-ho més que mai”

Aquest dissabte, a l’Estadi Nacional Julio Martínez Prádanos de Santiago de Xile, els combinats de Xile i Argentina es jugaran la Copa Amèrica, amb un protagonisme blaugrana destacat. Leo Messi i Javier Mascherano buscaran el títol argentí, mentre que Claudio Bravo capitanejarà els xilens en el camí al títol. El porter blaugrana ha parlat aquest dijous després de l’entrenament del conjunt de Sampaoli, per valorar la final i el fet d’enfrontar-se amb dos companys al Barça: “És un privilegi jugar la final contra companys”. Tot i així, defensant els seus interessos ha reconegut: “Espero que no juguin tan bé com ho fan sempre”.

Bravo, que té com a company al també exblaugrana Alexis Sánchez, lidera un equip que s’ha plantat a la final amb solvència. “Estem a la final per mèrits propis i molt d’orgull pel que hem fet”, ha declarat. El blaugrana també ha insistit en repetides ocasions la importància de mantenir la tranquil·litat: “És moment de gaudir-ho més que mai. Ens omple de satisfacció saber que estem a la final, però ara ve el més important”.

“L’experiència d’aquest equip ens fa arribar millor a la final”, ha reconegut Claudio Bravo. El capità xilè, a més, creu que el seu equip ha de seguir la línia de joc mostrada fins ara: “Renunciar a la nostra identitat seria regalar la final”. Per últim, el porter ha reconegut la importància del recolzament de l’afició. I és que Xile és l’amfitrió del torneig, que dissabte coneixerà el seu guanyador. Guanyi qui guanyi, a Santiago de Xile hi haurà, com a mínim, un campió blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut