Claudio Bravo, convocat per Xile per jugar la Copa Amèrica

Claudio Bravo, convocat per Xile per jugar la Copa Amèrica

El porter blaugrana, capità de la selecció, formarà part del grup de 23 jugadors que defensaran el títol de campió de la competició

Després de guanyar la Lliga, i encara per saber qué passarà a la final de la Copa del Rei contra el Sevilla, Claudio Bravo tindrà una nova oportunitat de sumar un altre títol al seu palmarès. Es tracta de la Copa Amèrica, competició que ja ha guanyat amb la selecció del seu país, Xile. El porter blaugrana ha estat inclòs en la llista de 23 jugadors que aniran a la competició i, per tant, amb el braçalet de capità, intentarà repetir la fotografia que ja es va veure en l'anterior edició. La d'ell mateix aixecant el trofeu.

Juan Antonio Pizzi, tècnic de la selecció de Xile, ha anunciat la llista definitiva aquesta tarda. Una convocatòria en la qual, a part de Claudio Bravo, hi apareixen altres quatre futbolistes de la Lliga BBVA. Es tracten del defensa de l'Espanyol Enzo Roco, dels migcampistes del Celta Marcelo Díaz i Pablo "Tucu" Hernández i de l'atacant, també de Celta, Fabián Orellana. Destaquen, també, el jugador del Bayern de Munic Arturo Vidal i l'exblaugrana i actual futbolista de l'Arsenal Alexis Sánchez.

La Copa Amèrica d'aquest 2006, que servirà per commemorar el centenari de la primera edició que es va celebrar, es disputarà als Estats Units del 3 al 26 de juny. La secció de Xile estarà al grup D, al costat de l'Argentina, el Panamà i Bolívia.

La lista de Pizzi

Porters Claudio Bravo (FC Barcelona), Johnny Herrera (Universidad de Chile) i Christopher Toselli (Universidad Católica).

Defenses: Mauricio Isla (Marsella), José Pedro Fuenzalida (Universidad Católica), Gonzalo Jara (Universidad de Chile), Enzo Roco (Espanyol), Gary Medel (Inter de Milán), Eugenio Mena (Sao Paulo) i Jean Beausejour (Colo Colo).

Migcampistes: Marcelo Díaz (Celta), Francisco Silva (Chiapas), Erick Pulgar (Bolonia), Arturo Vidal (Bayern Munic), Matías Fernández (Fiorentina), Charles Aránguiz (Bayer Leverkusen), Pedro Pablo Hernández (Celta) i Edson Puch (Liga de Quito).

Davanters: Fabián Orellana (Celta), Alexis Sánchez (Arsenal), Mauricio Pinilla (Atalanta), Nicolás Castillo (Universidad Católica) i Eduardo Vargas (Hoffenheim).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut