CF Villanovense – FC Barcelona: El campió de la Copa es posa en marxa

CF Villanovense – FC Barcelona: El campió de la Copa es posa en marxa

20.30 h, Canal+Liga / Abono Fútbol - Els de Luis Enrique debuten en aquesta edició de la competició del KO contra l’equip extremeny, de la Segona Divisió B, amb l’objectiu d’iniciar la defensa del títol amb bon peu

El sorteig va voler que els blaugrana haguessin de viatjar fins a Villanueva de la Serena, a Badajoz, per jugar el partit d’anada d’aquests setzens de final contra el CF Villanovense. Aquest vespre, els de Luis Enrique visiten l’Estadi Romero Cuerda (20.30 hores) amb l’objectiu d’iniciar el seu camí cap a la reconquesta del títol amb bon peu, davant d’un rival que es troba davant d’una fita històrica.

L’escenari del partit s’ha engalonat i ha canviat la gespa per rebre el Barça, que visita Extremadura per primera vegada en aquest segle. Amb una capacitat de 3.000 espectadors, més 8.000 localitats supletòries col·locades per a l’ocasió, l’aficionat ha respòs a la crida del club i omplirà el camp per donar suport al seu equip, malgrat que no podrà veure el trident atacant del FC Barcelona.

Perquè, a banda de la baixa de Leo Messi, Luis Enrique ha volgut donar descans a Neymar i a Luis Suárez. Tampoc no viatjaran amb l’equip Gerard Piqué, Sergio Busquets, Claudio Bravo i Javier Mascherano, quatre dels jugadors més utilitzats pel tècnic asturià. Andrés Iniesta, que encara no està recuperat de la seva lesió, serà baixa, com també ho són Sergi Roberto i Rafinha. Per tal de completar la convocatòria, Luis Enrique ha decidit comptar amb els futbolistes del Barça B Gumbau, Samper, Aitor i Kaptoum. Per aquests dos últims, és la primera convocatòria amb partit oficial amb el primer equip.

Un modest ple d’il·lusió

El rival en aquesta primera ronda serà un CF Villanovense que es va fundar l’any 1992 i que ara rebrà un premi il·lusionant, després que la temporada passada es quedés a les portes de convertir-se en equip de la Lliga Adelante, però va perdre l’eliminatòria davant el Bilbao Athletic. El seu president, José María Tapia Ramos, ja ho ha dit, que “enfrontar-se al Barça és una alegria immensa, i més tenint en compte que el nostre és un dels projectes més humils de tota la Segona Divisió B”.

Sense el premi de l’ascens, aquesta temporada l’equip extremeny juga al Grup IV de la Segona Divisió B i, actualment, és l’onzè classificat, amb 13 punts en els 10 partits de Lliga que ha disputat fins ara.

En la Copa, el Villanovense ha arribat als setzens de final després d’eliminar el Peña Sport de Tafalla i el Racing de Ferrol. Jose Ruiz Cutillas ‘Casi’ és el màxim golejador dels extremenys en aquesta competició, amb un hat-trick en l’eliminatòria contra el Peña Sport. El segueix Elías Pérez, amb un doblet contra l’equip navarrès.

Però si per algú serà especial aquest partit és per al migcampista Francisco Sánchez Curiel ‘Curro’, que es va forjar a la Masia en la seva època de Cadet i Juvenil, on va coincidir amb els exporters blaugranes Pepe Reina i Víctor Valdés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut