fcb.portal.reset.password

Claudio Bravo eufòric després d'un dels gols anotats pel Barça/ VICTOR SALGADO - FCB

El Barça ha vençut l’Atlètic de Madrid per un ajustat 2 a 1 gràcies, en part, a la contribució decisiva de Claudio Bravo. El porter xilè ha tret un miraculós peu per repel·lir una rematada de Griezmann en boca de gol a principis de la segona meitat. Una victòria clau davant un rival sempre complicat. “Era un partit difícil, coneixem la seva qualitat i la seva manera de jugar. Vénen forts des de fa molt de temps. Estem feliços pels tres punts, era el que necessitàvem davant un rival directe en la lluita per la Lliga”, ha explicat Bravo després del partit.

El Barça s’ha vist sorprès per un Atlètic de Madrid que ha pressionat amb insistència la sortida de pilota del conjunt blaugrana i que s’ha avançat al minut deu. “Tenen jugadors amb capacitat per pressionar a dalt. Hi ha dies que estàs més fi, uns altres que no ho estàs. Avui no hem tingut la sensació d’altres enfrontaments, però hem sabut resoldre el partit, que era l’important ", ha puntualitzat Bravo.

Tot i la victòria, la prudència sempre és denominador comú al conjunt blaugrana. “Queda molta Lliga, estem molt bé en les tres competicions, però queda molt. Cal seguir amb el treball constant i tirant els partits endavant ", ha conclòs el porter xilè.

A més de Claudio Bravo, Javier Mascherano també ha fet declaracions després del partit:

Mascherano

“Estic content pel resultat, ha estat un partit complicat, com ho són sempre els partits contra l’Atlètic de Madrid. El resultat ens fa sortir enfortits aquesta setmana. Era important sumar tres punts i posar més distància respecte a un rival directe”.

“Queda un llarg camí per seguir recorrent. Sempre és important treure punts a rivals directes. Hem fet la nostra feina, però hem de continuar fent-ho”.

“La segona part ha estat molt espessa. No hem sortit bé els primers deu minuts del partit, però després del gol reaccionem avançant línies i controlem el duel fins a arribar a capgirar el resultat. A la segona part se’ns ha fet molt difícil entrar; han retrocedit molt amb un home i veníem d’un esforç gran davant del Bilbao. No és fàcil jugar cada tres dies. L’important era guanyar tres punts”.

“Ens va bé descansar abans de rebre el València. Hem de continuar sumant. Estem en una situació idònia, però en qualsevol moment se’ns en pot anar de les mans, per això hem de seguir”.

“No hem volgut córrer gaires riscos, encara que enfront d’això sempre hi ha risc per la seva capacitat a pilota aturada. És una victòria molt important, i més en el moment en què estem”.


Mascherano: “El resultado nos refuerza” by fcbarcelona


Claudio Bravo: " Hemos dado un golpe a la liga" by fcbarcelona
Tornar a dalt