fcb.portal.reset.password

Juliano Belletti ha parlat del paper del Barça al Mundial de Clubs / GERMÁN PARGA - FCB

Juliano Haus Belletti aposta per “un gran partit de futbol” en la segona semifinal del Mundial de Clubs. Espera un Guangzhou Evergrande “que no es quedarà enrere” i que practicarà un “joc directe” quan tingui la pilota sota control. En aquest sentit, assegura que el xinès és un equip “amb molta qualitat” i al qual “no se li pot faltar al respecte”.

Afegeix: “El futbol xinès no fitxa jugadors que s’estan jubilant, sinó els millors del futbol brasiler. Com Ricardo Goulart, que va ser el millor de la temporada passada. O Scolari, un entrenador que ha estat campió de món. O Elkeson, que és decisiu. O Robinho, que encara juga un bon futbol. Fitxen per guanyar”.

Belletti, que seguirà la semifinal en directe, també analitza el Barça actual. “L’equip d’ara té possesió de pilota però també l’objectiu de buscar el gol com sigui. El trident que formen Suárez, Neymar Jr i Messi em recorda aquell de Giuly, Ronaldinho i Eto’o que teníem quan encara jugava jo. Quin és millor? Si mirem els números, aquest ho ha guanyat tot. Llavors, però, teníem rivals molt forts, com els ‘galàctics’ del Madrid, el Milan, un gran Chelsea... Eren equipassos que han fet història al futbol”.El futbol xinès no fitxa jugadors que s’estan jubilant, sinó els millors del futbol brasiler. Fitxen per guanyarDe fet, Belletti compara el Barça de Rijkaard, el de Guardiola i l’actual de Luis Enrique. “Són tres maneres diferents de jugar. Amb Rijkaard hi havia Ronaldinho, que era màgia pura. Amb Guardiola destacava el joc col·lectiu, un futbol que va canviar la manera d’entendre el joc, amb Messi convertit en el Pelé de la nostra generació. I ara hi ha tres jugadors que marquen diferències amb el joc directe, però que s’entenen col·lectivament, cosa que és estranya en el món del futbol, on tothom mira per si mateix. En totes tres èpoques hi ha hagut títols”, afirma.

I ho remata així: “Aquest Mundial de Clubs pot ser la cirereta del pastís. Segons la FIFA, qui guanya aquest títol és el millor equip del món”. Paraula d’heroi. Que rodi la pilota a Yokohama.


Belletti: “Estoy feliz por representar al mejor... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();