Bèlgica i Croàcia buscaran un triomf que els deixaria molt a prop de l’Eurocopa de França

Bèlgica i Croàcia buscaran un triomf que els deixaria molt a prop de l’Eurocopa de França

La Turquia d’Arda Turan haurà de guanyar Holanda si vol tenir opcions d’estar present a l’Europeu de seleccions

Aquest diumenge tres jugadors del primer equip tindran presència en la segona jornada d’enfrontaments classificatoris de l’Eurocopa de França. Bèlgica, segona del grup B, disputarà a Xipre (20.45 hores) un partit que pot deixar l’equip de Thomas Vermaelen a tocar de la classificació directa. Un triomf belga, sumat a una derrota o un empat d’Israel, gairebé certificaria la presència a l’Europeu de França del proper any.

Croàcia i Turquia, amb duels directes

D’altra banda, Ivan Rakitic viatjarà fins a Oslo per disputar un matx decisiu. La seva selecció, Croàcia, és primera del grup H i es veurà les cares amb Noruega, tercera classificada, a partir de les 18 hores. Un hipotètic triomf situaria la selecció croata amb peu i mig a la fase de grups de l’Eurocopa, ja que deixaria a la selecció nòrdica a cinc punts de distància a falta de sis per jugar.

Ben diferent és la situació de Turquia. El combinat otomà jugarà com a local enfront Holanda (18 hores) en un partit vital per a totes dues seleccions. L’equip d’Arda Turan, quart classificat, necessita guanyar Holanda, tercera, si vol aspirar a jugar la repesca de la fase de classificació. Cal recordar que únicament els tercers classificats de cada grup tenen opcions a disputar aquesta fase de repesca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut