Bartomeu: “Tenim equip per pensar que tot és possible”

Bartomeu: “Tenim equip per pensar que tot és possible”

El president del FC Barcelona es mostra molt satisfet amb la victòria al Gamper i la pretemporada del primer equip

“Tenim una plantilla molt efectiva i competitiva, i encara falta que s’hi afegeixin Aleix Vidal i Arda Turan al gener. Podem pensar que tenim sis títols per guanyar; no serà fàcil, però tenim equip per pensar que tot és possible”. Així de satisfet s’ha mostrar el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, després de la victòria per 3-0 davant l’AS Roma, en la 50a edició del Trofeu Joan Gamper.

“La imatge ha estat molt bona, no només avui, sinó al llarg de tota la gira. Hem fet una pretemporada de gran qualitat i avui hem vist el gran equip que és el Barça, golejant i fent gaudir la gent”, ha reiterat un Bartomeu que desitja que tots els futbolistes de la plantilla continuïn: “Tenim grans reptes per endavant i els necessitem a tots”.

Un Barça molt global

“Avui era un dia especial, un Gamper especial. Fa 50 anys que se celebra, això vol dir que està molt consolidat”, ha dit el president. “Encara recordo quan era petit, que es feien dos partits consecutius. Avui això no és possible, però segueix sent una festa del barcelonisme, tal com hem vist, amb 95.000 persones al Camp Nou”, ha explicat.

Bartomeu ha confessat que “la família Gamper se sent molt orgullosa que el Barça segueixi amb la tradició del seu avantpassat i fundador del Club”, i més després de veure que el Barça “és molt global”. I és que molta gent d’arreu del món ha aprofitat que és de vacances per Barcelona per venir a gaudir de la festa del Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut