fcb.portal.reset.password

Messi, signant la samarreta a Ronaldinho / FCB

Messi, dedicant la seva samarreta a Ronaldinho, que també va lluir el dorsal 10 / FCB

La dedicatòria de Messi al seu excompany Ronaldinho / FCB

Ronaldinho ha publicat aquest dilluns a les xarxes socials la fotografia de la dedicatòria de Messi agraint el gest del ‘10’ del Barça, que fa unes setmanes li va fer arribar una samarreta amb la seva signatura. “Una abraçada, germà”, ha escrit el brasiler.

El regal és l’argument central d’un reportatge especial de Barça TV i el lloc web del Club, que veurà la llum durant les festes de Nadal. Barça TV va viatjar a Miami per entrevistar l’exblaugrana amb motiu del desè aniversari del 0-3 al Bernabéu i Messi va aprofitar el moment per fer-li arribar la samarreta dedicada.

El programa reflecteix la relació especial que ha unit els dos últims ‘10’ del Barça des que van coincidir al primer equip durant quatre temporades entre el 2004 i el 2008. Tots dos jugadors relaten amb afecte com va sorgir la seva amistat i les complicitats que van establir un jove Messi amb l’aleshores figura indiscutible de l’equip, Ronaldinho.

[[BOTOGRIS::VÍDEO++Els records de Messi sobre Ronaldinho::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/ronaldinho-primera-passada-gol-messi-neymar-luis-enrique-iniesta::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt