fcb.portal.reset.password

 

Tots els socis que han sol·licitat una entrada pel partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontarà al FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid a l’estadi Vicente Calderón el dimecres 13 d’abril, podran assistir al partit donat que no serà necessari que esperin a cap sorteig, en no haver-se esgotat el paquet d’entrades que disposava el Club un cop ha finalitzat el termini aquest dimarts a les 19 hores.

En total, han estat demanades 1.373 entrades, agrupades en les 627 peticions que s’han fet a través del lloc web, mentre que hi havia 1.796 localitats a disposició d’aquest col·lectiu. Cal recordar que les entrades son nominals i intransferibles. A les entrades apareixerà el nom del soci que hagi estat assignat i per tant és qui haurà de fer-ne ús. El Club es posarà en contacte aquest dijous amb els socis inscrits per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

El Club posa a disposició de tots aquests socis la possibilitat de fer un viatge de dia a uns preus molt interessants, a través de FCBViatges. La primera opció, més econòmica, és el viatge en autocar, a un preu de 29,50 euros. Els socis que ho desitgin també poden optar pel tren, amb un viatge d’anada i tornada en AVE el mateix dia al preu de 99 euros.

El Club també ofereix opció de viatge a penyistes (35,50 euros en autocar i 145 en AVE) i a no socis acompanyants (44 euros en autocar i 181 en AVE).

La data límit per a fer la inscripció és l’11 d’abril a les 17 hores per les peticions de viatge en autocar i el  8 d’abril a les 12.00 hores pel viatge en tren. En totes dues opcions, el viatge està garantit i no hi ha risc de que ningú es quedi sense plaça.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();