Arda Turan marca en la remuntada de Turquia contra Àustria

El francès Mathieu ha hagut de ser substituït per problemes físics mentre que Vermaelen i Ter Stegen han jugat 90 minuts

Doble cara i creu en els compromisos europeus d’aquest dimarts a la nit amb presència blaugrana. Arda Turan i Ter Stegen han acabat els seus compromisos amb un somriure mentre que Vermaelen i Mathieu –lesionat– han tingut menys sort.

Arda Turan, el capità de Turquia, ha liderat la remuntada de la selecció turca davant Àustria (1-2) i ha jugat els 90 minuts de partit. El gol de la victòria l’ha fabricat el futbolista blaugrana al minut 57, aprofitant una errada del porter local i marcant amb una bona vaselina.

Ter Stegen ha estat titular en una porteria normalment ocupada per Neuer i ha estat testimoni de luxe de la còmode victòria d’Alemanya davant Itàlia (4-1). L’única diana que ha encaixat Ter Stegen no ha arribat fins al minut 83, obra de El Shaarawy.

D’altra banda, la selecció belga de Vermaelen –que ha jugat els 90 minuts– no ha pogut aconseguir la victòria davant Portugal (2-1).

Mathieu ha de ser substituït

Els bons minuts amb el Barça li havien permès a Mathieu tornar a una convocatòria amb la selecció francesa. La felicitat no ha estat completa, ja que el defensa ha entrat després del descans en el lloc d’Evra i ha hagut de ser substituït per Digne sense poder completar deu minuts de joc. Mathieu ha patit unes molèsties físiques que l’han obligat a abandonar el terreny de joc.