fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, just abans de començar la roda de premsa / MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta ho té clar. Sap que el partit contra el Sevilla, que acaba de celebrar una Europa League, serà complicat, però confia que el seu equip, el FC Barcelona, aixequi una altra copa. Com a mínim, això és el que sent i el que li transmet el vestidor, que "arriba en un bon moment per afrontar aquesta final". "Vam arribar amb plenes garanties i jugarem amb la mateixa il·lusió que sempre. Sento l'equip amb ganes de poder guanyar una altra copa", ha afegit en la prèvia de la gran final que es jugarà a Madrid.

Més encara després d'haver pogut guanyar la Lliga i celebrar-ho amb l'afició, una autèntica injecció de moral: "Et fa arribar amb més confiança i ganes, perquè ara tenim l'opció d'intentar pujar un altre esglaó aquesta temporada. Volem guanyar un altre títol per fer més gran la nostra trajectòria en els últims anys".

Però amb aquesta mateixa força arriba el Sevilla, que també vol fer el doblet. Tot i que Iniesta ha afirmat que saben que en alguns moments del partit patiran i que ho passaran malament, el capità ha comentat: "Ens sentim capacitats per guanyar-los, tot i tenir un gran respecte cap a ells".

Tenim l'opció d'escalar un altre esglaó

"També han guanyat un títol i tenen aquesta motivació afegida. Ara els veig més perillosos del que són normalment. Sabem el rival a què ens enfrontem, que és un equip que ens complica les coses i que té moltes variants a l'hora de jugar. Sap a què juga i el que ha de fer, tant si va guanyant com si no. Serà una final dura", ha analitzat.

"És una temporada boníssima"

Independentment del que passi a la final, Andrés Iniesta s'ha mostrat molt orgullós de la temporada que ha fet el FC Barcelona. El capità ha comentat que li posa "una qualificació boníssima", perquè un any en el qual es guanya la Lliga sempre és una bona temporada: "Afortunadament, en els últims anys ens hem malacostumat a guanyar la Lliga. Però, evidentment, té un valor molt gran".

I més valor tindrà si es guanya el doblet. Per ell està clar que "és molt millor afrontar un títol important amb bones sensacions i amb l'objectiu de la Lliga acomplert" que fer-ho amb la pressió i l'exigència d'haver de guanyar alguna cosa. "Intentarem fer un partit molt complet, perquè tenim un equip que s'ha acostumat a viure i a guanyar finals. Volem fer-ho una altra vegada per fer encara més gran la història d'aquest club. Ni en els millors dels somnis ho hauria somiat", ha sentenciat.


Iniesta: "Afrontamos la final con las máximas... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();