fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta en roda de premsa al Japó / MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta no veu el FC Barcelona més favorit que River Plate en la final del Mundial de Clubs que es juga aquest diumenge a Yokohama. “La final està al 50%”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al partit. “Afrontem la final amb il·lusió i moltes ganes. Ens enfrontem dos bons equips i espero un partit molt, molt difícil”, ha assegurat.

Per a Iniesta, la clau de l’èxit blaugrana és la seva “idea de joc”. “El més important tant al futbol com a la vida és tenir una idea i anar amb ella fins al final. La idea de joc i la forma de fer les coses, i com en les creiem, és el que diferencia aquest Club de la resta”, ha explicat, conscient que bona part de les opcions culers a la final passen per aconseguir imposar un dia més aquesta idea de joc.

Preguntat per la presència de Leo Messi, ha estat clar: “Sembla que està millor. El desig de tots és que pugui participar, però a dia d’avui no ho sabem encara”. Sobre River Plate, tot elogis: “Ens preocupa el seu bloc. Penso que River Plate en el seu conjunt és un equip potent. Té molts jugadors de qualitat”.

El ‘8’ ha reconegut que el FC Barcelona no ha entrenat -almenys fins aquest dissabte- els penals. “Assajar els penals no és comparable a llançar un penal en una final o en un moment determinat. Espero que el partit es resolgui abans”, ha finalitzat.


Iniesta: “Serán 90 minutos muy intensos" by fcbarcelona
Tornar a dalt