fcb.portal.reset.password

Mikel Arteta i Andrés Iniesta, durant l'entrevista / FOTOMUNTATGE FCB

El FC Barcelona es trobarà aquest dimarts, contra l'Arsenal FC (20.45 hores, TV3 i Antena 3), amb un jugador amb passat al Club: es tracta de Mikel Arteta, migcampista del conjunt gunners que va coincidir amb Andrés Iniesta a la Masia. El basc recorda el seu pas pel planter del Barça com "el més important i bonic de la meva carrera". "Vaig veure que m'estava formant en la millor escola del món i em va deixar un llegat i uns principis que són el fonament de la meva carrera", explica.

Em vaig formar en la millor escola del món, a la Masia. Em va deixar el llegat i els principis que fonamenten la meva carrera

Andrés Iniesta, el capità del FC Barcelona, també participa en aquesta entrevista conjunta entre els mitjans oficials del FC Barcelona i de l'Arsenal FC. El blaugrana, sobre el migcampista de Sant Sebastià, apunta que "és un jugador amb moltíssima qualitat que, a les categories inferiors, era un referent del seu equip".

El manxec també ha recordat el seu excompany Alexis Sánchez, de qui afirma que és un futbolista "molt imprevisible a l'hora de regatejar i atacar, a més de ser molt fort físicament i molt hàbil".

L'eliminatòria de la Lliga de Campions

Iniesta creu que els aspectes que cal tenir en compte del pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions són "la seva qualitat, el seu talent i la manera que tenen d'atacar i associar-se". Per la seva banda, Arteta, que reconeix ser aficionat del Barça des de molt petit, entén que la clau de l'eliminatòria serà al primer partit, el que es disputarà a Londres, ja que "ha de dictar molt respecte del nivell de tots dos equips".

Els punts forts de l'Arsenal són la seva qualitat, el seu talent i la manera que té d'atacar i d'associar-se

El basc, però, també ha aprofitat per comentar els seus dies a la Masia, precisament amb Andrés Iniesta: "Quan vaig coincidir amb l’Andrés tots vam veure que tenia alguna cosa especial, diferent de tots els altres". Arteta afegeix sobre el manxec que "s'ho mereix tot i més per la influència que ha tingut al Barça i la naturalitat amb què ho ha portat tot".


Arsenal vs FC Barcelona: Cara a cara Arteta... by fcbarcelona
Tornar a dalt