fcb.portal.reset.password

Entrevista a Alex Morgan a Barça TV el 2012 / FCB

Alex Morgan és una de les futbolistes més populars dels Estats Units. S’acaba de convertir en campiona del món en el darrer mundial femení del Canadà. Morgan és, a més, una declarada admiradora del FC Barcelona des de fa anys. De fet el 2012 va rodar un espot publicitari a les instal·lacions del FC Barcelona.

Aprofitant el pas del Barça per Los Angeles, la futbolista nord-americana ha compartit uns moments amb l’expedició blaugrana i s’ha intercanviat samarretes amb Andrés Iniesta.

Morgan ha explicat que li “seria fantàstic jugar a Barcelona” i considera que és fonamental “el joc col·lectiu que ofereix el Barcelona”: “És molt important que cada jugador sàpiga les seves qualitats i que s’ajudin. Jugar en equip vol dir això. Aquesta nit en el partit del Barça hem vist jugadors amb molta qualitat però que saben jugar en equip”.

Pel que fa al futbol femení, Morgan considera que “els equips femenins han de continuar millorant a base de partits i competicions de qualitat”.

“El fet de portar jugadores de l’estranger és molt important”. Morgan subratlla que li agradaria jugar a Barcelona perquè saps que “hi ha equips a Espanya i a la resta d’Europa que estan millorant els seus equips”. “També m’agrada saber que tinc opcions per jugar a Europa”, ha afegit la futbolista.

Morgan ha confirmat la seva intenció de venir al Camp Nou aquesta tardor.


Andrés Iniesta i Alex Morgan s’intercanvien les... by fcbarcelona
Tornar a dalt