fcb.portal.reset.password

L'expedició durant la rua del triplet / ALEIX TELLO-FCB

Fa un mes i un dia que el FC Barcelona es va proclamar campió de la Champions. El 6 de juny passat, a l’Olympiastadion de Berlín es va viure un partit vibrant que es va saldar amb la victòria blaugrana contra la Juventus per 1 a 3 i la consecució de la cinquena Lliga de Campions per al Barça. L’endemà l’expedició va tornar a Barcelona per compartir amb l’afició el segon triplet culer de la història. La plantilla, dalt d’un autocar descapotable, va sortir de l’Estació del Nord a les 19 hores, i tres hores més tard va arribar al Camp Nou.

Un dels càntics més entonats va ser “sí, sí, sí, la Champions ja és aquí”

Durant el trajecte els jugadors estaven d’allò més animats compartint l’alegria del triplet amb els aficionats que omplien a vessar els carrers de Barcelona tenyint-los de blaugrana, entregats al seu equip. Les tres copes aconseguides presidien l’expedició dalt de l’autocar. Neymar Jr va protagonitzar una de les anècdotes més curioses de la rua quan va demanar unes hamburgueses a uns aficionats i se les va menjar juntament amb Messi i Suárez, el trident blaugrana. Un dels càntics més entonats va ser “sí, sí, sí, la Champions ja és aquí”.

Xavi, en la seva última celebració amb el Barça com a jugador, es va mostrar tranquil, assegut en una de les cantonades de l’autocar, compartint la celebració amb els milers d’aficionats. El gran absent va ser Claudio Bravo, que va haver de marxar cap a Xile per concentrar-se amb la seva selecció per disputar la Copa Amèrica. Després de la desfilada, la festa es va traslladar al Camp Nou, on prop de 70.000 aficionats van rebre els campions per posar el punt final a la gran jornada.

Tornar a dalt