Així arriba l’Espanyol al derbi

Així arriba l’Espanyol al derbi

Després de la victòria contra el Sevilla en la darrera jornada, els blanc-i-blaus necessiten sumar un punt més per certificar matemàticament la permanència

El penúltim repte del FC Barcelona en la seva lluita cap al títol de Lliga és el RCD Espanyol. Els homes de Luis Enrique reben aquest diumenge (17.00 hores, C+ Partidazo i Abono Futbol) un conjunt blanc-i-blau que arriba després d’aconseguir una victòria vital de cara a certificar la permanència a Primera Divisió. Els de Constantin Galca ho tenen tot de cara per seguir una temporada més a la màxima categoria, ja que només necessiten sumar un punt més en les dues jornades que resten per acabar la competició.

14è amb 40 punts

Després d’un mes en què l’equip no havia aconseguit cap victòria, en la darrera jornada de Lliga l’Espanyol va obtenir un triomf de molt valor contra el Sevilla (1-0). Els tres punts contra els andalusos van permetre als blanc-i-blaus fer un pas important cap a la permanència. I és que l’equip és 14è a la classificació amb 40 punts –cinc per sobre de la zona de descens– i amb un balanç d’11 victòries, 7 empats i 18 derrotes.

Tot i tenir la permanència molt a prop, l’Espanyol no ha gaudit d’una temporada plàcida. Amb 36 jornades disputades, els blanc-i-blaus són el segon equip més golejat de la competició (67 gols en contra), i només han pogut sumar 29 punts com a local i 11 a domicili. Per buscar el triomf al Camp Nou, l’Espanyol podrà comptar amb el seu màxim golejador aquesta temporada: Felipe Caicedo. El davanter equatorià ha marcat 8 gols en els 30 partits que ha disputat.

Baixes destacades per al Camp Nou

Per al partit d’aquest diumenge al Camp Nou el tècnic romanès no podrà comptar amb dues peces clau a l’eix de la defensa: Álvaro González i Óscar Duarte. Els dos jugadors seran baixa per sanció després d'haver vist la cinquena groga contra el Sevilla. Precisament, Álvaro és el jugador més utilitzat per Galca i, fins ara, acumula 35 partits disputats i 3.137 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut