fcb.portal.reset.password

Adriano Correia, durant l'entrevista / MIGUEL RUIZ-FCB

Adriano Correia viurà dijous, contra el Guangzhou Evergrande, un partit ben especial. Ara fa quatre anys, en una altra semifinal del Mundial de Clubs, va fer els dos primers gols d’un Barça que acabaria golejant per 0-4 l’Al-Sadd de Qatar. “Per a mi és especial poder disputar el Mundial. Tinc molt bons records d’aquell partit. Va ser important per a l’equip i per a mi”, reconeix a Barça TV i fcbarcelona.cat.

Serà especial també pel tipus de rival al qual s’enfrontarà. El campió d’Àsia té a les seves files mitja dotzena de futbolistes brasilers. Alguns d’ells, jugadors de renom mundial, com Robinho o Paulinho, així com el seu tècnic, Scolari. “Per als brasilers el Mundial de Clubs és una competició molt important. Sempre que un equip brasiler hi ha participat és quelcom important per a ells..., i més si tens el Barça com a rival. És una motivació molt gran”, assegura Adriano.Tinc molt bons records de la semifinal del 2011. Va ser important per a l'equip i per a miEl ‘21’ culer recorda la prestigiosa trajectòria de Scolari: “Ha guanyat molts títols i té una gran experiència. El seu equip s’esforçarà al 100%. Tenim el màxim respecte cap a ells”. Similars han estat les paraules sobre Robinho, potser la cara més coneguda del Guangzhou: “Té molta experiència en competicions d’aquest nivell. És molt perillós, l’hem de tenir en compte”.

Per acabar, Adriano ha destacat la il·lusió que regna a la plantilla per repetir els èxits del 2009 i del 2011. “Arribem bé, il·lusionats. Molts jugadors de la plantilla encara no han guanyat el seu primer Mundial de Clubs i això és bo. La resta intentarem repetir. Podem tancar l’any amb un títol més, cosa que sempre és important”.

I llança un avís final: “Hem d’estar al màxim. La gent diu que un Mundial és més fàcil que les competicions europees, però no ens podem relaxar”.


Adriano: “Tinc molts bons records de l'últim... by fcbarcelona
Tornar a dalt