Acord d’ampliació de contracte amb Sergio Busquets

Acord d’ampliació de contracte amb Sergio Busquets

El tercer capità blaugrana va debutar amb el primer equip el 13 de setembre del 2008

El FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Sergio Busquets per a la renovació del seu contracte per a cinc temporades, fins al 30 de juny del 2021. L’acord inclou l’opció de prorrogar-lo dues temporades més, fins al final de la temporada 2022/23, en funció dels partits disputats.

La seva clàusula de rescissió es fixa en 200 milions d’euros.

El nou contracte se signarà en els pròxims dies.

Una peça imprescindible

Sergio Busquets ha acabat la vuitena temporada al primer equip del FC Barcelona, i ho ha fet del tot consolidat com un dels pilars bàsics de l’equip. Amb un palmarès de luxe, el ‘5’ blaugrana és, a més, el tercer capità del conjunt de Luis Enrique. Una peça imprescindible sobre el terreny de joc i al vestidor. Bona prova del seu pes a l’equip són els 53 partits que ha disputat aquesta última temporada sota les ordres de Luis Enrique.

En total, el migcampista de Badia ha jugat 384 partits oficials amb el primer equip blaugrana, en els quals ha marcat 12 gols. Com a curiositat –ja que no és golejador-, aquesta última temporada ha estat la primera en què Sergio s’ha quedat sense marcar. Des que Busi va debutar al primer equip de la mà de Guardiola la temporada 2008/09, la col·lecció de títols és inacabable. Sergio ha guanyat 6 Lligues, 3 Champions League, 4 Copes del Rei, 3 Supercopes d’Europa, 4 Supercopes d’Espanya i 3 Mundials de Clubs. Un palmarès només a l’abast dels més grans. A més, Sergio també és una peça clau dels èxits de la selecció espanyola en els últims anys. Com a internacional, ha guanyat el Mundial 2010 i l’Eurocopa 2012.

[[BOTOGRIS::La fitxa de Sergio Busquets++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/plantilla/jugadors/sergio::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut