fcb.portal.reset.password

Entrades per a la fase de grups de la Champions al Camp Nou

Aquest mateix dijous 27 d’agost, a les 21 hores, s’inicia el procés de venda d’entrades per als partits de la fase de grups de la Lliga de Campions que es disputaran al Camp Nou i que enfrontarà el primer equip de futbol amb el Bayer Leverkusen, la Roma, i el BATE Borissov.

Les primeres 24 hores la venda serà exclusiva per a socis del FC Barcelona sense abonament a l’Estadi, els quals gaudiran d’un 20% de descompte en el preu de l’entrada.

El dia següent, aquest divendres 28 d’agost, a les 21 hores, la venda d’entrades per als partits de Champions al Camp Nou quedarà oberta a la resta de públic.

Tant els socis com la resta d’aficionats podran adquirir un màxim de sis localitats per persona. El procés de venda aquests primers dies serà exclusivament a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. La pròxima setmana s’ampliarà la venda a la resta de canals habituals.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES DE LA CHAMPIONS++Compra aquí::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/coses-per-fer-a-barcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

La disponibilitat d’entrades per a cada partit de Lliga de Campions s’anirà ampliant en funció de les alliberacions que es produeixin per part dels socis abonats a través del Seient Lliure.

Segons el calendari fixat després del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions celebrat aquest dijous a la tarda a Mònaco, el Barça debutarà a la Champions 2015/16 al Camp Nou el dimarts 29 de setembre davant el Bayer Leverkusen. La quarta jornada vindrà el BATE Borissov, el 4 de novembre. Finalment la Roma visitarà l’Estadi el 24 de novembre, en el penúltim partit de la lligueta de la Champions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();