Zubizarreta:

Zubizarreta: "Ens trobarem amb tres estils diferents de fer futbol"

"A la Champions tots els equips et creen problemes. Si et confies, qualsevol equip és complicat ", diu

El director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha valorat positivament el resultat del sorteig de la Lliga de Campions que s'ha celebrat a Mònaco i que ha col·locat el Barça al Grup F, al costat de l'Ajax d'Amsterdam, el PSG i l'APOEL de Nicòsia. Tot i això, Zubizarreta ha insistit que a la màxima competició continental no hi ha grups senzills. Sempre és un camí complicat, recorda. "Quan véns al sorteig has de saber que sempre et toca un equip gran -diu-. A la Champions tots els equips et creen problemes. Si et confies, qualsevol equip és complicat".

"Ens trobarem amb tres estils diferents de fer futbol", apunta. Tres equips amb particularitats concretes, amb "tres formes de competir", però un denominador comú: joc atractiu i sacrifici. "Amb el PSG ja hi hem jugat, serà un gran partit; és un gran club amb opcions individuals i grupals de gran nivell -comenta-; però el grup no s'acaba amb el PSG ". És cert, perquè, com destaca, "l'Ajax ja ens ha ensenyat que juga molt bé". "L'APOEL és un equip que lluita molt; ens posarà les coses difícils. A la competició europea sempre ha estat un rival difícil per al que li ha tocat jugar contra ells", ha assegurat Zubizarreta.

Pel secretari tècnic, tant el PSG com l'Ajax, dos històrics del futbol europeu, destaquen pel "joc ràpid" i per ser "equips que juguen al contraatac, amb bones estructures defensives". Com és habitual, la fase prèvia del campionat europeu serà del tot imprevisible i oberta. Els partits en els quals tots "els equips tenen dret a somiar", recorda Zubizarreta. "Nosaltres amb els nostres somnis i cadascun amb els seus."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut