Zubizarreta: “Ens obligaran a estar al nostre millor nivell”

Zubizarreta: “Ens obligaran a estar al nostre millor nivell”

“És un rival dur, i una eliminatòria bonica per a veure futbol”, ha comentat el director esportiu del FC Barcelona

[[DES_1]]Andoni Zubizarreta ha valorat, després del sorteig de vuitens de Champions, el duel que el Barça mantindrà amb el Manchester City per trobar una plaça a la següent ronda de la competició. “Ens obligarà a estar al millor nivell”, ha considerat el director esportiu del FC Barcelona, que creu que els ‘citizens’ tenen una “plantilla molt equilibrada”. “És un rival dur, i una eliminatòria bonica per a veure futbol”, ha afegit.

Els dos equips es tornaran a enfrontar a la mateixa ronda en la que es van trobar l’any passat. “Hem tingut més canvis que ells des de l’any passat, però la nostra forma i idea de jugar es manté. Ningú dubta que anirem a Manchester a guanyar, a atacar i a tenir la pilota, qüestions de l’ADN del nostre equip”, ha dit Zubizarreta. Sobre el rival, el director esportiu culer, que valora que la baixa de Touré “és molt important per a ells”, creu que, tot i mantenir “l’estructura i el mateix entrenador, els nous fitxatges els hi aporten més opcions en el joc.”

“És un equip que aprèn a sofrir”

En referència als dos últims partits que els anglesos van jugar a la fase de grups, Zubizarreta creu que “el City sap competir extraordinàriament bé”. “Van estar a punt de quedar-se fora, però han tingut la capacitat per sobreviure, quelcom important a la Champions”, ha comentat el director esportiu, que ha afegit: “És un equip que aprèn a sofrir, tal i com es va demostrar en el partit contra el Bayern de Munic.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut