fcb.portal.reset.password

 

Andoni Zubizarreta ha explicat en la roda de premsa de presentació de Luis Suárez que el jugador uruguaià va ser el seu primer nom quan es va produir la reunió amb Luis Enrique. En aquest sentit, el director de l’Àrea de Futbol ha assegurat: “És un jugador que hem seguit en els dos últims anys i que és referència al món”.

L’ha definit així: “És un davanter que pot jugar de davanter referència o més endarrerit, des d’algun dels costats. És un jugador de gol i combinació, competitiu, que des de la nostra estructura d’equip ens dóna opcions en atac”.

Zubizarreta ha valorat la voluntat de Suárez de vestir de blaugrana: “Ell ha volgut ser jugador del Barça i aquesta és una voluntat important”. També ha comentat la importància dels orígens del jugador, situats al Groningen i a l’Ajax holandesos. “S’ha forjat al futbol holandès, que ja sabem quin tipus de futbol és, i després al Liverpool, que és un equip gran, acostumat a les exigències”.És un jugador competitiu, que des de la nostra estructura d’equip ens dóna opcions en atacEl director de l’Àrea de Futbol també ha repassat l’actualitat del primer equip. Li han preguntat per Alves i Song. Del brasiler, ha assegurat: “Al Gamper va jugar amb l’equip a un nivell extraordinari; comptem amb Alves com a jugador del Barça”. Del camerunès, ha declarat que “el temps que queda és el que marca el calendari”, i que es mirarà “de trobar-li una bona solució”.

Per acabar, Zubizarreta s’ha referit a la visita de dimarts del FC Barcelona a Zuric, on compareixerà per tractar la sanció imposada per la Comissió Disciplinària de la FIFA: “Els explicarem que la nostra prioritat sempre ha estat el nen i la seva formació. Respondrem a les preguntes que ens facin perquè entenguin que la nostra única intenció és formar persones per tenir futbolistes. Som un equip referent des d’aquest punt de vista”.


Zubizarreta: "El de Suárez fue el primer nombre" per fcbarcelona

Les xifres del fitxatge

Jordi Mestre, vicepresident esportiu del Club, ha explicat les xifres del fitxatge de Luis Suárez, que són de 81 milions d'euros i una clàusula de rescissió de 200 milions. Mestre ha especificat que el Club ha aconseguit, després de la negociació, rebaixar la xifra inicial, que era de 94 milions d'euros. "És un orgull i un plaer tenir-te aquí. Hem fet un gran fitxatge i esperem gaudir durant aquestes cinc temporades", ha comentat. I ha volgut agrair la predisposició de Luis Suárez per venir. "Si està aquí és perquè sempre s'ha declarat fan del Barça. Ha fet un gran esforç, tant econòmic com personal", ha conclòs.

Tornar a dalt