fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta, a la sala de premsa Ricard Maxenchs / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta ha destacat la polivalència de Douglas que “ens ajudarà a poder completar aquesta línia lateral”. “Té un bon perfil defensiu. Es projecta be en atac, té bona tècnica tant per la dreta com per l’esquerra, i capacitat associativa”, ha explicat. I ha afegit que “té bona arribada i capacitat per escollir bé la passada. És un jugador que té bon salt i utilitza bé el joc aeri a nivell defensiu”. La seva arribada, segons el director esportiu, “incrementa la competència en aquesta posició i ens permetrà tenir més variants en el joc”.

També ha explicat la decisió d’incorporar-lo aquest estiu. “Era el moment adequat davant les possibilitats que tenim en el mercat de futur. Havíem valorat la possibilitat de cedir-lo després de fitxar-lo però després de reunions i consultar-ho amb Luis Enrique vam considerar que el procés d’adaptació el podia fer aquí”.

Zubizarreta ha mostrat total confiança cap els altres laterals de l’equip com Montoya i Alves. “Plantegem un escenari en què la competència del dia a dia permetin a l’entrenador l’alineació en cada partit. No hi ha titulars i suplents si no plantilles on es competeix”.

Les xifres del fitxatge

Jordi Mestre ha detallat les xifres del fitxatge de Douglas que és de 4 milions d’euros fixes més 1,5 de variables en funció dels partits jugats. El Sao Paulo cobrarà mig milió d’euros per temporada durant els primers tres anys sempre i quan jugui 30 partits, amb un mínim de 45 minuts cada partit. La clàusula és de 30 milions d’euros i cada any que compleixi aquests requisits pujarà 10 milions fins a un límit de 60 milions d’euros.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();