Zubizarreta: “Crec que serà un molt bon partit”

Zubizarreta: “Crec que serà un molt bon partit”

El director esportiu assegura que el PSG té “una gran plantilla i grans jugadors” i preveu un “partit de nivell” Veu l’equip blaugrana en un procés de creixement i defineix Neymar com un “crac definitiu” i Messi com un jugador “excepcional”

Andoni Zubizarreta espera “un molt bon partit” entre PSG i Barça aquest dimarts a la nit, en el duel corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. “Som a la Champions i tenim un rival important com és el PSG. Té una gran plantilla i grans jugadors. Són un equip important, una ciutat important. Serà un partit de nivell, és una cita important”, ha assegurat a l’aeroport del Prat, minuts abans de la sortida de l’equip cap a la capital francesa.

El director esportiu del FC Barcelona també ha afirmat que encara és massa d’hora com per pensar en el desenllaç final del grup, sobretot per part del PSG, que va empatar en la primera jornada a camp de l’Ajax. “Som a la primera part de la fase de grups. Després dels tres primers partits és quan es pot començar a treure la calculadora. Ara tots depenem de nosaltres mateixos”, ha declarat.Som a la primera part de la fase de grups. Després dels tres primers partits és quan es pot començar a treure la calculadoraSobre el Barça, ha refusat comparacions amb la temporada passada i ha assegurat que “estem creixent com a equip”. Preguntat per Neymar Jr, la seva resposta ha estat clara: “És un crac definitiu. No mesuro els davanters pels seus gols, sinó per la seva predisposició al treball, per la seva capacitat d’adaptar-se, de voler i treballar en el dia a dia, i des d’aquest punt de vista Neymar no ens fallarà”. Per acabar, també s’ha desfet en elogis cap a Leo Messi: “És un jugador excepcional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut