fcb.portal.reset.password

Xavi i Messi abraçant-se en el vestuari després del partit / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Messi i Jordi Alba immortalitzant el rècord de Zarra en el vestuari / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El capità del primer equip, Xavi Hernández, ha atès els mitjans de comunicació després del partit per valorar la victòria i la fita històrica de Messi. Xavi Hernández ha mostrat la felicitat de tot l’equip per l’actuació enfront el Sevilla. “Estem contents per tot, també per Leo, és un rècord extraordinari, brutal i històric, s’ho mereix com a persona i futbolista”, ha dit.

Sobre el joc que s’ha vist aquesta nit, el ‘6’ del Barça creu que han fet un partit “molt complet”. “Hem gaudit del partit en moltes facetes del matx, hem fet un gran futbol. És un dels millors matxs, però també n’hem fet d’altres com aquest, però sense dubte aquesta és una de les millors versions del Barça i hem de seguir per aquest camí”, ha explicat.

Quant a Messi, Xavi es queda amb la felicitat de Leo per sobre de totes les declaracions: “Hem quedo amb les paraules que ha dit el tècnic. Leo està content d’estar aquí i s’ha vist una altra vegada. Si Messi està feliç, el Barça està feliç”.

A continuació us oferim declaracions d'altres jugadors:

Jordi Alba:

“Ha estat el matx més complet o dels més complets. Fins al minut 90 ho hem demostrat tot, amb agressivitat i insistència; hem de continuar en aquesta línia.”

“L’1-2 ha estat una anècdota… Quan m’he trobat el gol m’he intentat apartar, però no he tingut temps. Hem quedo amb el matx en general i les sensacions globals.”

“Em sento molt còmode, els laterals tenim més llibertat de pujar, estic molt bé en l'aspecte personal.”

“No deixa de batre rècords, és un privilegi tenir Messi com a company d'equip. El nostre homenatge a ell, llançant-lo a l'aire, ha estat espontani”.

“Està tranquil aquí, feliç i content. Dins el barcelonisme a Messi se l’estima molt; a fora potser li volen fer mal.”

Busquets:

“La primera celebració ha estat espontània, ho hem sentit així, li hem fet tota mena de celebracions, perquè s’ho mereix ha aconseguit superar el rècord.”

“La diana que vaig escollir sobre Messi al vídeo va ser contra el Llevant, un gol de vaselina que va dedicar al seu fill.”

“És normal que Rakitic no volgués celebrar el gol, té molta estima al Sevilla, però l’important és que ha estat gol.”

“Era una victòria important i necessària, però totes ho són. Jo em quedo amb el fet que era un equip dur amb jugadors de qualitat.”

“Hem d’anar partit a partit; ens toca primer Champions i hem d'anar a poc a poc. Hem de fer un esforç per guanyar-ho tot.”


Les reaccions de Busquets després del 5-1 al... por fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();