Xavi i Mathieu, baixes contra el Nàpols per precaució

Xavi i Mathieu, baixes contra el Nàpols per precaució

Tots dos futbolistes són baixa per al partit que el Barça jugarà dimecres a Ginebra contra el Nàpols Luis Enrique s’emporta 22 futbolistes per a aquest tercer amistós de la pretemporada

El jugador del primer equip de futbol Xavi Hernández és baixa per precaució per al partit amistós de dimecres davant el SCC Nàpols. El jugador té una petita sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra que es va fer a l’entrenament d’aquest dilluns. L’evolució de la lesió marcarà la seva tornada als entrenaments.

Per la seva banda, el jugador Jérémy Mathieu té unes molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra i també és baixa per precaució per a l’amistós que els blaugranes jugaran a Ginebra contra el Nàpols. Com en el cas de Xavi la seva evolució de la lesió marcarà el seu retorn.

Finalment, Patric Gabarrón ha sofert una sobrecàrrega al bessó intern de la cama dreta a l’entrenament d’aquest matí i és baixa per precaució.

D’aquesta manera Luis Enrique s’emporta 22 futbolistes per a l’amistós que jugarà el FC Barcelona dimecres a Ginebra contra el Nàpols (Ter Stegen, Bravo, Masip, Montoya, Bartra, Piqué, Alba, Busquets, Iniesta, Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Deulofeu, Pedro, Edgar Ié, Grimaldo, Samper, Halilovic, Adama, Munir, Sandro i Bagnack). Precisament Bagnack ha entrat a última hora pel lesionat Patric.

A més dels lesionats, els mundialistes que s’han incorporat aquest dimarts tampoc es desplaçaran a Ginebra. Messi, Mascherano i Alves han començat a exercitar-se i està previst que dimecres passin les habituals proves mèdiques. Per la seva banda, Neymar farà treball de recuperació de la lesió que es va fer al Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut