fcb.portal.reset.password

Xavi Hernández, aplaudint a l'afició en un moment del seu homenatge / VÍCTOR SALGADO-FCB

“Ha estat un privilegi. Marxar d’aquesta manera ha estat brutal, no m’ho hauria imaginat mai”, ha reconegut Xavi en declaracions al programa “El Marcador" de Barça TV. Ara bé, Xavi no ha dit l’últim adéu: “Vull marxar amb els dos títols que queden” i, per tant, desitja aixecar i entregar a l’afició dos trofeus més. “S’ha guanyat la Lliga i ara tenim dues finals per endavant. El guió és el millor”.

Acompanyat pel seu pare al plató televisiu, Xavi ha comentat: “Ara mateix sóc l’home més feliç del món”. “Estic molt content; és increïble l’estima que m’han mostrat l’afició i els companys”.

Xavi també ha admès: “Trobaré a faltar el Barça més del que el Barça em trobarà a faltar a mi”. “Hem viscut la millor època a la història del Club i això m’ho emporto per sempre. No puc marxar més orgullós del que he aconseguit”.


#6racies Xavi: 24 years of unforgettable football by fcbarcelona

Vermaelen i Masip

Aquest dissabte també han viscut un partit especial Vermaelen i Masip. L’exjugador de l’Arsenal ha debutat amb el primer equip i, en zona mixta, s’ha mostrat “content per tornar a jugar”. “Ha estat un any difícil per a mi, però els meus companys m’han animat tot l’any”, ha assegurat.

En el cas de Jordi Masip, el porter s’ha estrenat a Primera Divisió i ha afirmat: “Estic molt content per col·laborar amb aquesta Lliga i estaré sempre orgullós d’això”. El sabadellenc ha comentat: “Tenim dues finals per endavant i ho donarem tot”. “La temporada ha estat molt bona per part dels porters, dels meus companys, que han estat molt bé en les tres competicions”, ha conclòs.


Xavi Hernández: “Ha estat un privilegi jugar al... by fcbarcelona
Tornar a dalt