fcb.portal.reset.password

Xavi, en acabar la roda de premsa en què s'ha acomiadat del Barça / MIGUEL RUIZ-FCB

“Anuncio i confirmo la meva sortida del Barça aquesta temporada. És una decisió definitiva, difícil, consensuada amb la meva gent. Crec que és el moment de marxar, així ho sento”. D’aquesta manera, amb emoció, Xavi Hernández explicava en roda de premsa el seu adéu al Club de la seva vida.

Seguia així el seu discurs: “Ha estat un encert quedar-me aquest any. Em segueixo sentint important, però penso que és el moment. Necessito un canvi d’aires i tinc un projecte il·lusionant a Qatar. He firmat un contracte amb l’Al-Sadd per dues temporades i tinc un projecte molt il·lusionant a l’Academia Aspire amb la meva família. És el lloc idoni per seguir formant-me”.

Alhora, Xavi ha revelat que el Club li havia ofert la renovació fins al 2018 i ho ha agraït, “però la decisió ja estava presa”. “No em vull descuidar l’afició, en els últims partits ha estat espectacular amb mi. Espero no decebre ningú. És el moment de plegar i de formar-me. El meu objectiu principal és tornar a can Barça”, ha conclòs.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de l’etern ‘6’ blaugrana davant dels mitjans:

“Avui ho he dit al vestidor, al míster... Però ja es veia a venir. Fa uns mesos que tinc la decisió presa”

“Marxar a l’estiu passat potser hauria estat precipitat. He tingut tot l’any per pensar-ho i ha estat difícil decidir-ho”

“Quan l’afició em corejava m’ha posat la pell de gallina i et fa pensar. I més amb l’oferta de renovació, però n’estic convençut”

“És el que em diu el cap i el cos. El cor és més difícil perquè sóc molt culer”

“He parlat molt de futbol amb Luis Enrique. Al principi de temporada li vaig dir que marxava i em van demanar que em quedés. Ha estat molt honest amb mi, sempre ha anat de cara i li haig d’agrair”

“El guió del final és espectacular. Hem aconseguit una Lliga, em fa molta il·lusió aixecar-la per últim cop davant l’afició dissabte, espero gaudir-ho a cada minut”

“És un handicap no ser titular després de 15 anys. He tirat d’humilitat i he intentat fer grup. Estimo aquesta samarreta”

“Sóc molt feliç, exultant, no hauria pogut tenir una millor carrera. No em deixo res. Només em falta aconseguir els dos trofeus que queden”

“Aquí he explotat moltíssim les meves condicions, no hauria pogut ser en un lloc millor”

“És difícil escollir un moment entre tota la carrera. He gaudit del primer a l’últim segon i això és el que em queda”

“Hi ha generació per seguir guanyant coses. Me n’he sentit peça molt important. Ha estat una generació fantàstica, guanyadora, realment insuperable”

“El Barça ha guanyat amb la filosofia dels últims 30 anys. I seguirà guanyant i competint bé. Sempre ha passat. Seguirà sent gran, segur”

“El migcampista del Barça hauria d’entendre el nostre joc i tenir la filosofia de base”

“A casa som molt culers i la que té més sentiment és la meva mare. Ella ho entén”

“Serà complicat posar-me una altra samarreta. No m’imaginava ni volia que arribés aquest moment. Trobaré a faltar molt els companys i els amics”

“El Qatar és un projecte il·lusionant. El tracte cap a mi i la meva família ha estat impressionant. Només en puc parlar meravelles. No tinc dubtes que hi estarem molt bé”

“M’agradaria que em recordessin com un ‘futbolero’ fins a la medul·la”

“Estava tens i nerviós en els últims dies. És una situació única, una barreja de sentiments molt bèstia. Nostàlgia, pena i alegria... He volgut triar el moment idoni per al Club i ara em vull centrar en les dues finals”

“Se’ns dóna per favorits a les dues i no serà fàcil. Athletic i Juve seran rivals difícils. M’agradaria, després de dissabte, centrar-nos en les dues finals. Seria un colofó perfecte”

[[BOTOVERMELL::BARÇA FANS++Tots els gols de Xavi::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/tots-els-gols-de-xavi-hernandez::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Xavi: "És el moment de marxar" por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();