Victòria del Manchester City a la FA Cup (2-1)

Els homes de Pellegrini s’han imposat al Sheffield Wednesday, de la segona divisió anglesa, i es classifiquen per a la quarta ronda de la competició

El proper rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions, el Manchester City, ha guanyat a casa contra el Sheffield Wednesday en el partit corresponent a la tercera ronda de la FA Cup. Un doblet de Milner ha permès als homes de Pellegrini remuntar el gol inicial de Nuhiu, que havia avançat el seu equip vora el quart d’hora de joc.

Pellegrini ha aprofitat per fer rotacions davant un Sheffield molt ben plantat. A la segona meitat, amb Silva i Nasri sobre el camp, els ‘citizens’ han capgirat el marcador gràcies a l’oportunisme de Milner. El migcampista anglès ha empatat el matx al minut 77, i al descompte ha aconseguit marcar el 2-1. El gol in extremis ha permès al seu equip evitar el segon partit de desempat.