Un bitllet per a la final sense Neymar Jr

Un bitllet per a la final sense Neymar Jr

El Brasil es juga aquest dimarts l’accés a la gran final del Mundial a Maracanà, contra Alemanya, i sense el crac blaugrana, lesionat Dani Alves serà l’únic representant blaugrana a Belo Horizonte en la primera semifinal de la Copa del Món

El Mundial del Brasil està arribant al moment culminant, i aquest dimarts es decidirà el primer finalista de la Copa del Món. Després de quasi un mes de competició, el Brasil, l’amfitrió, i Alemanya es jugaran el primer bitllet per a la gran final del pròxim diumenge a Maracanà.

Els brasilers tindran dues baixes de pes per a la semifinal. La més destacable, la de Neymar Jr per lesió. El blaugrana va tenir una fractura de la tercera vèrtebra lumbar a la recta final del partit de quarts de final contra Colòmbia, i ja va ser traslladat al seu domicili per començar la recuperació. Així doncs, el ‘10’ brasiler tampoc podria jugar la hipotètica final. L’altra baixa, també rellevant, és la del capità de la ‘canarinha’, el defensa Thiago Silva, per sanció.

El camí cap a la final

La ‘verde-amarela’ ha arribat a les semifinals després de ser primer del grup A amb 7 punts, eliminar Xile –als penals- als vuitens i desfer-se de Colòmbia als quarts de final (2-1). Neymar Jr ha estat, fins ara, el jugador més destacat dels brasilers amb quatre gols, una assistència i dos guardons de ‘Jugador del Partit’. Davant l’absència del ‘10’ brasiler, Dani Alves serà l’únic representant blaugrana a l’estadi de Belo Horizonte.

La selecció alemanya, per la seva banda, afronta la seva quarta semifinal consecutiva d’un Mundial. El combinat dirigit per Joachim Low sempre es perfila com un dels grans candidats al títol, i al Brasil no ha estat diferent. Ha arribat a la semifinal després de ser primer del grup G amb set punts, de guanyar Algèria (2-1) en els vuitens i d’eliminar a França en els quarts (0-1). Thomas Müller és de moment el seu jugador més destacat amb quatre gols.

En els 21 enfrontaments directes entre el Brasil i Alemanya, el balanç és molt favorable a la ‘canarinha’ amb 12 victòries, cinc empats i quatre triomfs alemanys. El rival a la gran final de Maracanà del guanyador d’aquesta primera semifinal sortirà de l’enfrontament d’aquest dimecres entre Argentina i Holanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut