fcb.portal.reset.password

Els jugadors, en un entrenament. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després d’una setmana amb pocs jugadors disponibles pels compromisos internacionals de gran part de la plantilla, el Barça torna a poc a poc a la normalitat per seguir amb la rutina habitual de la competició. L’equip anirà recuperant efectius a mesura que avanci la setmana, i Luis Enrique podrà anar comptant amb més jugadors per preparar el partit del cap de setmana.

L’equip s’entrenarà tots els dies de la setmana sense descans. Excepte dilluns, que l’entrenament serà a la tarda (18 hores), el cos tècnic ha programat tots els entrenaments de la setmana per a les 11 hores del matí. Els internacionals s’aniran incorporant al treball de l’equip a mesura que vagin tancant les seves participacions amb les seleccions, i Luis Enrique recuperarà jugadors per preparar el partit de dissabte.

L’Eibar serà el rival del Barça el pròxim dissabte en el partit de la 8a jornada de Lliga. El matx es disputarà al Camp Nou a les 20 hores, i serà el primer enfrontament entre ambdós equips a la Lliga. Com és habitual aquesta temporada, el mateix dia del partit el tècnic donarà la llista de convocats i, a més, dirigirà l’últim entrenament. Després del partit, l’equip tornarà a entrenar-se diumenge per començar a preparar l’atapeït calendari que l’espera les pròximes setmanes.

A continuació detallem la planificació setmanal d’entrenaments del primer equip:

Dilluns 13

18.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dimarts 14

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dimecres 15

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dijous 16

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Divendres 17

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Dissabte 18

10.30 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

20.00 hores: Partit al Camp Nou. FC Barcelona-SD Eibar

Diumenge 19

11.15 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Tornar a dalt