fcb.portal.reset.password

Ter Stegen, a l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El jugador del primer equip de futbol Marc-André Ter Stegen ha patit una contusió lumbar durant l’entrenament d’aquest dilluns a la tarda. El jugador tornarà a ser valorat pels metges del Club aquest dimarts. L’evolució de la lesió marcarà la seva tornada als entrenaments.

El primer equip de futbol ha completat aquest dilluns una jornada amb doble sessió preparatòria. En el cas de l’entrenament d’aquesta tarda, Adriano, Xavi, Neymar i Bartra han fet treball específic. Recordem que al matí el de Terrassa s’ha exercitat amb la resta de l’equip, i també Neymar Jr i Adriano, que han fet una part de la sessió.

D’aquesta manera, Luis Enrique ha comptat amb 18 futbolistes de la plantilla per a l’entrenament que ha començat a les 18.30 hores a la Ciutat Esportiva. Entre aquests 18 hi era Mathieu, que no va jugar a Ginebra i a Hèlsinki, i que s’ha entrenat amb l’equip tot i que encara no té l’alta mèdica. També hi han estat presents els jugadors del Barça B Halilovic, Samper, Munir, Sandro i Grimaldo.

D’altra banda, Vermaelen ha fet treball de fisioteràpia. Aquest matí els Serveis Mèdics del Club han comunicat que té una lesió als isquiotibials de la cama dreta produïda durant el Mundial del Brasil.


Training session 11/08/2014 (afternoon) per fcbarcelona

Tornar a dalt