fcb.portal.reset.password

Apoel vs. FC Barcelona

El FC Barcelona juga contra l'Apoel dimarts en partit de Lliga de Campions. El matx serà emès en gran varietat de països en diferents canals. A continuació t'oferim una guia de canals de televisió que emeten el partit arreu del món. Si no s'emet el partit al teu país o regió, recorda que pots escoltar en directe els comentaris a Ràdio Barça i als llocs web internacionals. També hi haurà actualitzacions constants a fcbarcelona.cat, a Twitter (@fcbarcelona_cat) i a les xarxes socials habituals del Club.

Dimarts 25 de novembre del 2014

Los Angeles – 11:45 AM (WST) / Nova York – 2:45 PM (EST)

Fox Sports

FC Barcelona: @fcbarcelona and www.fcbarcelona.com


Brasil – 5:45 PM (Brasilia)

ESPN Brasil, Esporte Interativo

FC Barcelona: @fcbarcelona_br and www.fcbarcelona.pt


Sud-Amèrica – Buenos Aires 4:45 PM / Santiago Chile 4:45 PM / Mexico City 1:45 PM

Fox Sports Latin America

FC Barcelona: @fcbarcelona_es and www.fcbarcelona.es


Regne Unit – 7:45 PM

Sky TV

FC Barcelona: @fcbarcelona and www.fcbarcelona.com


França – 8:45 PM (CET)

BeiN Sports Max4

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra and www.fcbarcelona.fr


Barcelona – 8:45 PM (CET)

TVE, TV3

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat and @fcbarcelona_es


Països Àrabs – 10:45 PM (Mecca Time)

beIN Sports Arabia 2 HD, beIN Sports Connect Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara and www.fcbarab.com


Rússia – 11:45 PM (MSK)

Sport Plus, NTV+ Sport Online

FC Barcelona: @fcbarcelona and www.fcbarcelona.com

 

Dimecres 26 de novembre del 2014

Índia – 1:15 AM (IST)

TEN Sports LIVE, Ten HD

FC Barcelona: @fcbarcelona and www.fcbarcelona.com


Indonèsia – 2:45 AM (WIB)

Orange TV Indonesia, Liputan Champions, SCTV

FC Barcelona: @fcbarcelona_id and www.fcbarcelona.co.id


Xina – 3:45 AM (CST)

QQ Sports Live, CCTV 5+ VIP

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo and www.fcbarcelona.cn


Japó – 4:45 AM (JST)

Sky Perfect TV, Suckachan 1

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap and www.fcbarcelona.jp


Austràlia – 6:45 AM (Sydney)

ESPN3 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona and www.fcbarcelona.com

                                                                                                                    *Source: Live Soccer TV

Tornar a dalt