fcb.portal.reset.password

Gol de Suárez al Rayo / MIGUEL RUIZ-FCB

A punt de disputar el seu primer Barça-Madrid, Luis Suárez es mostra il·lusionat: “Mai m’imaginava jugar un Clàssic. Mirava els partits, fotos i deia ‘que increïble jugar-lo’. Ara toca gaudir i aprofitar el bonic moment”. “Vaig ser al 5-0 i l’1-1 a la Champions (temporada 2010/11). Com a espectador es gaudeix molt”, explicava a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Curiosament, el debut de l’uruguaià amb el Barça va ser a la primera volta al Bernabéu. Ho recorda així: “Estava concentrat en els nervis de tornar a jugar. A banda de ser un Clàssic, era important per a mi. No el vaig gaudir tant com s’hauria de gaudir un Clàssic, esperem fer-ho en aquest”. Quant al Clàssic al Camp Nou, afirma: “Serà molt important i un plus per a nosaltres donar una alegria a l’afició”.

Trident generós

A l’entrevista Suárez es defineix com a “molt autocrític” i reconeix que és feliç sobre la gespa. “No sé si és el meu millor moment. Sí que sé que estic content, sento que estic ajudant cada cop més l’equip i això és el que em deixa més tranquil”.

De la sintonia amb Messi i Neymar en atac, manifestava: “No és difícil entendre’s amb jugadors d’aquesta qualitat. Hem de continuar en aquesta línia, demostrant a l’equip que volem ajudar, que ningú vol obtenir el paper de protagonista, sinó obtenir coses importants”.


Entrevista con Luis Suárez sobre el Clásico por
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();