fcb.portal.reset.password
Luis Suárez ha marcat el tercer gol del Barça davant del PSG

Luis Suárez, celebrant el primer gol que fa amb el Barça al Camp Nou / FOTO: GERMÁN PARGA- FCB

El davanter del FC Barcelona, Luis Suárez, ha destacat el treball que ha realitzat l’equip per superar el PSG al Camp Nou: “Hem hagut de treballar molt col·lectivament. Ens hem hagut d’ajudar entre els companys i al final hem aconseguit la victòria, que era l’objectiu”. Suárez ha marcat el seu primer gol al Camp Nou amb la samarreta del Barça, un fet que el dota de confiança: “Per un davanter marcar gols sempre és important. Et dóna tranquil·litat per a la confiança d’un mateix i sobretot per haver ajudat l’equip a aconseguir els tres punts, que eren molt importants”.

Amb la victòria per 3 gols a 1 davant del PSG, el FC Barcelona es classifica com a primer de grup per vuitè any consecutiu, un fet que l’uruguaià valora molt positivament: “Quedar primers de grup ens dóna més tranquil·litat a l’hora de jugar la tornada dels vuitens de final a casa. Era molt important aconseguir-ho per a la imatge del Club. Aquí som exigents i s’havia de deixar clar qui som”.

Sobre el partit, Suárez destaca que el matx ha estat molt semblant al partit que es va poder veure al Parc dels Prínceps: “Al partit d’anada es va notar que tenien un gran col·lectiu, són molt ràpids a dalt i el primer temps han jugat de la mateixa manera. A la segona meitat, hem pogut madurar el partit i hem portat el 2-1 cap endavant”.

El proper dilluns 15 de desembre es realitzarà el sorteig de vuitens de final. El ‘9’ del Barça creu que no hi ha cap rival fàcil: “Per guanyar la Champions tots els rivals són difícils i complicats. S’han de jugar tots els partits al camp”.

A continuació, repassem les declaracions dels protagonistes a la zona mixta després de la victòria davant del PSG.

Andrés Iniesta

“Abans del partit hem parlat de buscar els llocs on podíem tenir superioritat i perill i crec que en gran mesura ho hem aconseguit. Hem capgirat un marcador advers i quan el tens a favor és molt més còmode, però hem hagut de fer un partit molt complet”.

“No sabíem qui jugaria perquè aquest és el mètode que està utilitzant aquesta temporada Luis Enrique. El que sí que sabíem era el que intentava preveure que faria el PSG i intentar sorprendre’ls per generar perill”.

“Realment prefereixo jugar la tornada a casa en una eliminatòria. Segur que hi ha equips que juguen la tornada a fora i passen, però prefereixo jugar a casa i que la nostra gent ens doni l’últim suport per passar”.

 “És difícil tenir la sensació de controlar durant tot el partit, però sí que és cert que durant molt de temps ho hem fet. El PSG són un equip molt incòmode al qual li agrada tenir la pilota i et pot complicar la feina si no fas bé la pressió”.

“Després d’un temps sense jugar és qüestió d’anar-se trobant millor i anar agafant el ritme per estar en la línia que vull per seguir endavant”.

“No sé en quin moment es troba l’equip, però per lluitar per tot hem de seguir creixent com a equip. Estem en un bon moment de resultats i d’anar augmentant el nivell de joc. Aquest és el motiu pel qual ens entrenem i ens preparem per seguir millorant pel que vingui”.

“Messi, Suárez i Neymar són una assegurança de vida. Tant de bo puguin seguir mantenint aquest nivell, això voldrà dir que haurem arribat molt lluny”.

Jérémy Mathieu

“M’he sentit bé en defensa de 3, per sortir amb la pilota i posar en dificultats el PSG ens ha anat bé”.

Dijous proper entrenament

El primer equip tornarà als entrenaments aquest dijous a les 11 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tornar a dalt