fcb.portal.reset.password

Hart i Bravo, separats per quatre jugadors / FCB

Potser has sentit a parlar del concepte popular que tota persona al món està connectada per un màxim de sis passes. A fcbarcelona.cat estem intrigats amb aquesta idea i hem pensat que seria interessant tractar d'unir futbolistes del FC Barcelona amb altres del Manchester City a través d'aquests sis passos o menys.

Igual que en el futbol, però, cal que hi hagi unes regles per mantenir l'ordre. Són aquestes:

1. Una connexió entre els jugadors es fa quan han estat en el mateix equip (club o selecció nacional) al mateix temps. Per exemple, Joe Hart (City) va jugar al Birmingham City la temporada 2009/10 al costat del migcampista espanyol Míchel.

2. Les connexions directes entre jugadors actuals del Barça i el City no estan permeses. És a dir, no es pot connectar Zabaleta amb Messi, jugadors de City i Barça, pel simple fet de compartir selecció. Tampoc es pot unir Bravo amb Alves, per exemple, en jugar tots dos actualment en el mateix equip. Sí que està permès, en canvi, vincular Bravo amb Alexis Sánchez (comparteixen selecció, però només un dels dos juga ara a Barça o City).

3. Les connexions només poden realitzar-se entre jugadors (en actiu o retirats). Queden exclosos entrenadors, representants, presidents o altres persones que puguin vincular tots dos jugadors.

4. Durant les hores prèvies al partit entre el FC Barcelona i el Manchester City donarem el nom d'un jugador del Barça i un altre del Manchester City per tractar de connectar els dos futbolistes a través de sis jugadors o menys. Pots publicar la teva solució a Twitter amb el ‘hashtag’ #6GrausFCB.
 
5. No hi ha una única solució "correcta". Hi ha un nombre infinit de formes de connectar dos jugadors. Només has d'aplicar les normes explicades i compartir el teu 'camí' amb l'etiqueta #6GrausFCB.

Un exemple a seguir

Per ajudar-te en la teva experiència, et mostrem un exemple de com connectar el porter del Manchester City Joe Hart i el del Barça Claudio Bravo:

Joe Hart (1) va jugar al Birmingham City durant la temporada 2009/10 amb el migcampista espanyol Míchel (2), que va jugar a Getafe la temporada 2011/12 al costat de Pedro León (3), que va jugar al Reial Madrid la temporada 2010/11 amb Mesut Özil (4), que actualment juga a l'Arsenal amb Alexis Sánchez (5), company en la selecció nacional xilena de Claudio Bravo (6).

Aquí hi ha quatre graus de separació entre Joe Hart i Claudio Bravo: Míchel, Pedro León, Özil i Alexis Sánchez. No estàs impressionat? Tracta de fer-ho millor.

Et desafiarem amb més jugadors per connectar-se a través de canals de mitjans socials del Club durant les pròximes hores, i les solucions més interessants i poc comunes es publicaran als canals socials del Club durant el dia del partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();