fcb.portal.reset.password

Bartomeu, Sergio i Mestre, al Camp Nou / MIGUEL RUIZ-FCB

Aquest migdia s’ha fet a la Llotja del Camp Nou l’acte de signatura de renovació de Sergio Busquets amb el FC Barcelona fins al 2019 amb opció a un any més. El jugador i el president Josep Maria Bartomeu han rubricat l’acord en un acte al qual també han assistit el vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director general Ignacio Mestre.

Després de la signatura, Busquets explicava a www.fcbarcelona.cat i Barça TV: “Tinc 26 anys i em queda molt futur aquí a Can Barça. Espero que les lesions em respectin i amb el meu treball i amb el de l’equip continuem la dinàmica d’aquests anys que porto al primer equip”.

El migcampista va fer el salt des del filial el 2008 i mai ha amagat que li agradaria “fer tota la carrera aquí”. “Tinc l’exemple de Xavi, Puyol i Andrés. L’important és estar bé i a gust. És primordial per a mi i sóc feliç, és el club de la meva vida”, manifestava.

Alhora, es mostrava agraït: “Estic content per la confiança del Club i l’'staff', espero retornar-la amb treball i sacrifici”. I ho tenia clar: “Sóc al lloc adequat i amb la gent adequada per lluitar per tots els títols”.


Musical homenaje Sergio Busquets por fcbarcelona

[[BOTOVERMELL::Aconsegueix la seva samarreta signada++::http://fans.fcbarcelona.cat/detall/noticia/busquets-ha-renovat-fins-al-2019::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Sergio Busquets signa la renovació fins al 2019... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();