fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets, durant l'entrenament d'aquest dilluns / MIGUEL RUIZ-FCB

Sergio Busquets, renovat fa pocs dies fins al 2019, ha repassat l’actualitat blaugrana després de guanyar a Granada i 48 hores abans d’afrontar la tornada de la semifinal de Copa amb el Vila-real. 

Sobre el partit de dimecres:

“Partim amb un petit avantatge i estem a un pas de la final, però serà difícil. El Vila-real haurà de canviar la seva forma de jugar”.

“El Vila-real té una plantilla molt llarga, amb molts jugadors joves. Em mereixen tots els respectes. Del seu número ‘1’ al número ‘25’”.

La victòria a Granada:

“M’agradaria veure qualsevol equip jugant en les condicions en què vam jugar nosaltres en aquell camp. Era difícil que el joc fluís. El més important eren els tres punts”.

L’ensopegada del Madrid i les opcions a la Lliga:

“Esperàvem guanyar a Granada. Sabem que estem en desavantatge i que quan el Madrid punxa o no guanya hem d’aprofitar-ho”.

“La seva ensopegada no canvia la nostra manera de pensar. Hem d’anar a guanyar tots els partits, com sempre”.

“Està clar que tenien quatre punts d’avantatge i ara els tenim a dos. Encara que depenem de nosaltres mateixos no canvia res d’una setmana a una altra”.

El Barça-Madrid del 22 de març:

“Encara queden un parell de jornades fins al Clàssic. No sé si serà decisiu. Tant de bo sigui decisiu per a nosaltres. Que sigui decisiu o no depèn de moltes coses que és impossible saber avui”.

El seu moment personal:

“Crec que sóc un jugador força regular. Intento fer-ho el millor possible cada dia”.

“Normalment estic jugant de pivot, però la d’interior no és una posició nova per a mi. És decisió de l’entrenador”.

“No busco ser una referència, només treballar dia a dia. També sé que quan fa tants anys que ets al Club i estàs en primera línia, pot passar que els més petits es fixin en tu”.

Elogis a Bravo:

“Fa molt temps que està jugant a la Lliga i també a nivell internacional amb la seva selecció. És una persona que ens aporta tranquil·litat, experiència i lideratge. Tothom el té en compte”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();