Segon entrenament de l’estada a St. George’s Park

Segon entrenament de l’estada a St. George’s Park

Luis Enrique ha dirigit una nova sessió amb 25 futbolistes en el segon dia d’‘stage’ a Anglaterra L’equip es tornarà a entrenar a la tarda i, d’aquesta manera, completarà la primera doble sessió

El Barça ha iniciat la primera jornada completa a les instal·lacions de St. George’s Park i s’ha exercitat per segona vegada des de la seva arribada a terres angleses. Luis Enrique va dirigir aquest dilluns el primer entrenament, i en aquesta ocasió ha tornat a treballar amb 25 futbolistes sobre la gespa. La sessió no ha tingut cap novetat respecte de l’anterior, i Claudio Bravo ha completat el segon entrenament amb els seus nous companys.

D’aquesta manera, s’han tornat a entrenar els 17 jugadors disponibles del primer equip (Ter Stegen, Masip, Bravo, Montoya, Piqué, Alba, Mathieu, Bartra, Sergio, Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Rakitic, Afellay, Pedro i Deulofeu) i vuit més del Barça B (Patric, Edgar Ié, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro i Adama).

L’equip es tornarà a entrenar aquesta tarda, i així es tancarà la primera sessió doble de l’estada. Aquesta jornada de treball es repetirà durant la setmana a les instal·lacions de St. George’s Park.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D’ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut