SCC Nàpols, un rival de Champions

SCC Nàpols, un rival de Champions

El Nàpols es va proclamar campió de la Copa Italiana la temporada passada i va finalitzar en tercera posició a la Serie A Els italians, amb més partits a les cames, afronten el quart assaig abans d’encarar la prèvia de la Lliga de Campions

Els homes de Luis Enrique afronten aquest dimecres el tercer assaig de cara a la propera temporada, en aquesta ocasió davant el SCC Nàpols. Els italians, sota les ordres d’un Rafa Benítez que inicia la seva segona temporada a la banqueta, es van proclamar campions de la Copa la temporada passada en vèncer la Fiorentina per 1-3 i van aconseguir el bitllet per a la propera edició de la Lliga de Campions en acabar en tercera posició a la Serie A.

Els italians, reforçats i amb més partits a les cames

Mentre que per als blaugranes serà el tercer amistós de la pretemporada abans de l’inici de la Lliga, els italians afronten el quart partit amb més minuts a les cames i amb un ull posat a la prèvia de la Lliga de Campions i a l’inici de la Serie A davant el Gènova, el 31 d’agost.

Els de Rafa Benítez, que han fet el ple a la resta d’amistosos estivals davant el també italià FeralpiSalò, el Kalloni grec i el PAOK de Salònica, s’han reforçat en totes les línies. Si la temporada passada van arribar a les files italianes vells coneguts de la Lliga BBVA, com Raúl Albiol en defensa o Higuaín i Callejón al davant, aquest any hi han arribat Mariano Andújar (que substitueix l’exblaugrana Pepe Reina), el defensa Koulibaly i el mitjapunta Michu.

La davantera, un dels perills del Nàpols

Precisament l’atac és un dels punts que cal tenir més en compte dels de Rafa Benítez. Al davant compten amb Higuaín i Callejón, que van sumar un total de 46 gols a la Lliga entre tots dos –25 l’argentí i 21 l’espanyol, que, a més, s’ha convertit un dels més destacats durant la pretemporada, amb cinc dianes.

El darrer precedent entre el FC Barcelona i el Nàpols va ser fa tres temporades, quan els italians van disputar el Trofeu Joan Gamper a l’estiu del 2011. El trofeu aquell any es va quedar a casa, després que els blaugranes golegessin els italians, aleshores sota les ordres de Walter Mazzarri, per 5-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut