fcb.portal.reset.password
Ronaldinho celebra un gol al Camp Nou.

Ronaldinho i el seu etern somriure, que es va estendre al Camp Nou. / FOTO: Miguel Ruiz-FCB

Quan escolta parlar del Barça, què és el primer que li ve al cap?

Quan escolto el nom del Barcelona, del Barça, em ve un somriure d'alegria i felicitat incontrolable. Va ser el meu moment màgic. Tot va passar d'una manera tan perfecta que només puc agrair a aquest gran Club cada segon que he viscut allà.

Quins són els teus millors records del Club i de la ciutat?

El Barça és la unió i la trobada de moltes persones enamorades d'aquest Club. Des del somriure del guàrdia de seguretat que ens rebia amb un entusiasme que feia el nostre dia més feliç. Allà vaig conèixer molta gent bona, humil i feliç per pertànyer al Club. Això és el gran exemple del que és el Barça.

Al Barça vaig conèixer molta gent bona, humil i feliç per pertànyer al Club

Coneix Messi des de l'inici de la seva carrera i ara són amics. El va sorprendre la seva explosió com a atleta, les quatre Pilotes d'Or i els rècords de gols a la Lliga i la Champions?

No em sorprenen gens tots aquests èxits. És el resultat de molta feina i de la seva inqüestionable qualitat.

Seguint amb Messi: quan va trencar el rècord històric de gols a la Lliga, es va recordar de quan li va donar l'assistència del seu primer gol. Quines sensacions li va portar aquesta dedicatòria?

El que realment em fa feliç és veure'l cada dia millor, més fort físicament i bé amb la seva família. En aquest sentit, els rècords queden en un segon pla. El millor de tot és ser amic d'un gran home dins i fora del camp. L'única diferència és que l'he conegut encara en formació i vaig poder participar d'aquesta etapa tan important de la seva carrera.

Messi és un gran home dins i fora del camp

És conscient del que representa per al FC Barcelona? Barça TV fins i tot li va dedicar un emotiu documental sobre el seu pas pel Club: 'Quan el Barça va recuperar el somriure'. Quina opinió li mereix aquest sentiment d'agraïment?

El Barça senzillament viu al meu cor. Agraeixo molt l'homenatge i li estaré eternament agraït per tot. També a tots els amics que vaig fer, als companys d'equip, que eren com germans, als títols, a les celebracions de cada conquesta. Se'm posa la pell de gallina en recordar quan jugàvem a la Champions. Quina adrenalina! Era com el meu món particular; allà em sentia bé, feliç per veure el Camp Nou vibrant.

El Barça senzillament viu al meu cor

Creu que Neymar pot seguir el teu camí i ser un gran ídol del FC Barcelona?

Neymar va pel bon camí. Ha encertat en l'elecció del club, té un gran exemple que és Messi i una plantilla amb els millors jugadors de cada país. Jugar al Barça i estar amb els millors del món al camp el farà millorar.

Quin missatge li agradaria enviar al Barça i als seus aficionats en aquesta data tan especial, just quan el Club compleix 115 anys?

A tots els culers, moltes gràcies. Barça, t'estimo i t'ho dic de cor. Feliç aniversari! La meva reverència al club més gran del món.Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();