Recreativo de Huelva – FC Barcelona: L’estrena del nou Barça

Recreativo de Huelva – FC Barcelona: L’estrena del nou Barça

L’equip de Luis Enrique disputa el seu primer amistós de pretemporada contra un històric El partit podria suposar el debut amb el primer equip dels porters Masip i Ter Stegen

El Barça 2014/15 escriu aquest dissabte a la nit el seu primer capítol. Ho fa al Nuevo Colombino, l’estadi del degà del futbol estatal, el Recreativo de Huelva. Un rival històric per veure per primer cop en acció un nou Barça, ple de cares noves, que ha començat a posar-se a punt aquesta mateixa setmana.

Sense Rafinha

El partit, que s’emmarca dins dels actes del 125è aniversari del Recreativo, comptarà amb la presència de set jugadors del primer equip i setze del Barça B. Finalment, Rafinha es perdrà el matx per precaució tot i haver millorat de la contusió al dit gros del peu esquerre, i Adriano estarà entre quatre i sis setmanes de baixa a causa d’una alteració del ritme cardíac.

D’aquesta manera, és molt i molt probable que els porters Masip i Ter Stegen, dues de les cares noves d’aquest estiu, facin el seu debut amb la samarreta del primer equip. També és un dia ideal perquè els futbolistes del Barça B demostrin que poden ser importants en un futur.

Un Recre en construcció

El FC Barcelona s’enfrontarà a un rival que també es troba immers en plena remodelació de la seva plantilla. A l’adéu del seu tècnic, l’exblaugrana Sergi Barjuan -substituït per José Luis Oltra- cal sumar-hi el dels jugadors Linares, Arana, Gallegos, Jesús Cabrero, Morcillo, Dani Castellano, Ezequiel, Alex Pérez i Ruymán. Cal recordar que el Recre va quedar-se a un punt de disputar el play-off d’ascens la temporada passada.

En cas d’empat, el Recreativo i el FC Barcelona disputarien una tanda de penals per conèixer el guanyador de la 50è edició del Trofeo Colombino.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut