fcb.portal.reset.password

Ivan Rakitic durant la roda de premsa de dijous al migdia / MIGUEL RUIZ - FCB

Ivan Rakitic ha comparegut aquest dijous en roda de premsa després de l’entrenament de l’equip a la Ciutat Esportiva. El partit de dissabte contra l’Eibar ha estat un dels temes en què el croat ha posat més èmfasi. Rakitic, que dilluns complia anys, està en un dels moments més dolços des que va arribar aquest estiu procedent del Sevilla.

A continuació repassem el més destacat de la compareixença de Rakitic, dividit per temes:

El partit contra l’Eibar

"Respectem l’Eibar al màxim. Prepararem el partit de la millor manera possible. Ells van fer un gran partit al Camp Nou i sabem el que ens espera".

"Sortirem com en tots els partits. Anirem al màxim contra l’Eibar per fer el millor partit possible. Volem fer un partit complet sabent que Ipurua és un camp complicat".

"El partit de dissabte ens dóna els mateixos punts que el del Madrid. Ens agrada igual el partit de l’Eibar que el del Manchester o el Madrid. Els volem guanyar tots".

"Alves i Alba són jugadors molt importants, però tenim una plantilla molt àmplia".

La posició de pivot

"No seria nou jugar en el lloc de pivot. La temporada passada i a la selecció he jugat allà. És una posició diferent. Et demana altres tipus de coses, però conec molt bé la posició"

"Si fa falta que jugui allà, perfecte. Vull estar sempre al camp. La posició no importa gaire, importa ajudar l’equip".

"La posició d’interior aporta coses diferents. En la de pivot és important fer la cobertura a la sortida de pilota dels centrals, ajudar si no hi ha una sortida fàcil, i fer la cobertura i vigilar les esquenes dels jugadors que tens al davant".

"Hem de donar suport a l’equip en la posició que sigui. Ser al camp és el més important i així poder ajudar l’equip. Em veig sempre en tots els partits, vull jugar-ho tot".

"Estic preparat. Em sento molt jove i ple d’energia i força".

El bon moment de l'equip

"La temporada és molt llarga i dóna moltes voltes. Treballem tots els detalls, és important estar preparat.
Ara ve el més complicat i el més difícil, però també el més bonic".

"Estem en el millor club del món. És una pressió positiva, sortim sempre a guanyar".

"Hem de seguir en aquesta línia perquè encara ens queden coses per millorar. Tots els jugadors estem aquí per donar el millor de cadascú i demostrar-ho en cada partit".

El trident

"Són els tres millors jugadors del món. És un plaer tenir-los al camp com a companys. Tota la gent del Barça és feliç de tenir aquests tres grans davanters".


VME150312A00180_-_AV1_-_RP_RAKITIC_HIGHLIGHTS... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();