Rafinha: “He madurat com a futbolista”

Rafinha: “He madurat com a futbolista”

El migcampista ha comparegut en roda de premsa per valorar els primers dies de feina amb el nou Barça de Luis Enrique L’hispanobrasiler ha reconegut que la cessió al Celta li va venir molt bé perquè va “sumar molts minuts”

Rafael Alcántara ha comparegut en roda de premsa per primera vegada com a jugador del primer equip del Barça per fer balanç dels primers dies de feina de la nova temporada. El migcampista ha valorat el seu retorn al Barça després d’un any de cessió al Celta de Vigo, on també va tenir Luis Enrique com a entrenador. “L’any passat va ser molt bo. Vaig tenir l’oportunitat de jugar molts minuts i de madurar com a futbolista”, ha afirmat Rafinha davant dels mitjans.

Mathieu és un defensa molt complet i té molta velocitat. És una gran incorporació per a l’equip

L’hispanobrasiler també ha repassat alguna de les notícies de les últimes hores, com l’anunci de l’acord amb el València per a la incorporació de Jérémy Mathieu. “És un defensa molt complet i té molta velocitat. És una gran incorporació per a l’equip”, ha comentat. Un altre dels noms propis ha estat el de Xavi Hernández. Rafinha s’ha mostrat molt feliç de poder compartir vestidor amb el de Terrassa i ha comentat: “Xavi és el Barça, i tindré la sort de poder aprendre d’ell”.

De cara a l’inici de la temporada, el migcampista està “preparat per treballar i donar el millor” d’ell mateix, alhora que reconeix que tots els jugadors són al Barça per “donar el màxim i aportar a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut