fcb.portal.reset.password

FC Barcelona v PSG

El Barça jugarà dimecres l'últim partit de la primera fase de la Lliga de Campions, al Camp Nou, contra el París Saint-Germain. El matx es retransmetrà en diversos països i canals, però si al teu país no s’emet, no pateixis, perquè es podrà escoltar arreu del món en viu a Ràdio Barça en anglès, castellà i català i als llocs web internacionals. També hi haurà actualitzacions constants a fcbarcelona.cat, a Twitter (@fcbarcelona_cat) i a totes les xarxes socials habituals del Club.

Dimecres, 10 de desembre del 2014

Los Angeles – 11:45 AM (WST) / Nova York – 2:45 PM (EST)

Fox Sports

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com


Brasil – 5:45 PM (Brasília)

ESPN Brasil, Esporte Interativo

FC Barcelona: @fcbarcelona_br i www.fcbarcelona.pt


Sud-amèricaBuenos Aires 4:45 PM / Santiago de Xile 4:45 PM / Ciutat de Mèxic 1:45 PM

Fox Sports Latin America

FC Barcelona: @fcbarcelona_es i www.fcbarcelona.es


Regne Unit – 7:45 PM

Sky TV, Now TV, Sky Go Extra

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com


França – 8:45 PM (CET)

BeiN Sports Max4

FC Barcelona: @fcbarcelona_fra i www.fcbarcelona.fr


Barcelona – 8:45 PM (CET)

C+ Liga de Campeones

FCBarcelona: www.fcbarcelona.cat, www.fcbarcelona.es, @fcbarcelona_cat i @fcbarcelona_es


Països Àrabs – 10:45 PM (Hora de la Meca)

beIN Sports Connect Arabia

FC Barcelona: @fcbarcelona_ara i www.fcbarab.com


Rússia – 11:45 PM (MSK)

NTV+ Football 3, NTV+ Sport Online

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

Dijous, 11 de desembre del 2014

Índia – 1:15 AM (IST)

TEN Sports LIVE, Ten HD

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com


Indonèsia – 2:45 AM (WIB)

Liputan Champions, SCTV

FC Barcelona: @fcbarcelona_id i www.fcbarcelona.co.id


Xina – 3:45 AM (CST)

Tencent Sports Video, CCTV Fengyun football

FC Barcelona: Tencent Weibo, Sina Weibo i www.fcbarcelona.cn


Japó – 4:45 AM (JST)

BS Sukapa CH 241

FC Barcelona: @fcbarcelona_jap i www.fcbarcelona.jp


Austràlia – 6:45 AM (Sydney)

ESPN3 Australia

FC Barcelona: @fcbarcelona i www.fcbarcelona.com

                                                                                                                    *Font: Live Soccer TV

Tornar a dalt